Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

FångaLjuset

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

Allt postat av FångaLjuset

  1. Jag vill kunna sortera mina mp3-filer (låtar) på artistnamn i en filstruktur på t ex ett USB-minne för att kunna spela upp musiken via min TV/Stereoanläggning. Men om det inte går att fixa i iTunes får jag väl använda min gamla PC igen när jag ska "rippa" mina CD-skivor!?
  2. Jag skulle vilja att alla mina CD som jag "rippar" ska ha filnamnet "artist-låttitel".mp3. Som det är nu per default i iTunes blir filnamnet "låtnummer-låttitel".mp3. Om man spelar upp filerna i en extern mediaspelare (inte i iTunes) är det frustrerande att inte se artistens nam i filnamnet! Jag rippade tidigare mina CD på en PC och då kunde man i inställningarna i Windows MediaPlayer välja hur filnamnet skapades baserat på CD-informationen.
  3. Tack för informationen sefr, men jag hittar inte någon info på den sidan om hur man kan ändra på filnamnen på de låtar man "tippar"!? Jag skulle vilja att filnamnen på låtarna blir "Artist - Låttitel"
  4. Hej! Är det någon som vet hur jag ändrar Mac's förvalda filnamn (Låtnummer och Låttitel) i iTunes när jag importerar ("rippar") en CD i iTunes? Jag skulle vilja att filnamnen på låtarna blir "Artist - Låttitel"! Om det inte går att fixa i iTunes, finns det något annat program för Mac som kan fixa det och som kan rippa i mp3 och wav (lossless)?
×
×
  • Skapa nytt...