Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

bjornki

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

2 Neutralt

Om bjornki

 • Medlemstitel
  Nykomling
 1. iCloud Drives tillfälligt nerladdade filer tar upp hälften av hårddiskens utrymme. Andra halvan är allt annat på datorn. Så just nu har jag 0,5 GB ledigt av ca 121 GB.
 2. Okej, tack för svar! Vet du hur långt efter macOS reagerar? Har stått att det är ont om utrymme i flera dagar nu. Finns det någon gräns för när en fil man inte använder återigen får ett litet moln bredvid? Tex om man inte använt filen på 30 dagar?
 3. Jag har haft mängder av filmer på en extern hårddisk, men jag har nu lagt över dessa på iCloud Drive (Jag har idag filmer och bilder som tillsammans väger ca 600 gb, men har 2 tb i lagringsutrymme på mitt iCloud). När jag öppnar iCloud Drive på datorn så är där ett litet moln på alla filer. Trycker jag på molnet så laddar jag tillfälligt ner filen till datorn. Nu har jag laddat ner många videos och suttit och redigerat i imovie, men dessa "tillfälligt nerladdade" filer försvinner inte. Det gör att iCloud Drive tar mer än hälften av min hårddisks utrymme på Macbooken. Se bild nedan. Nu till min fråga: Kan jag på något vis få bort dessa tillfälligt nerladdade? Jag har "optimerad lagring" påslagen men det hjälper inte.
 4. Själva appen tar ju strax under en GB men jag har tagit bort alla projekt men ändå står det att dokumenten tar drygt 11 gb. På min iPhone och MacBook så tar appen strax under 1 GB men sedan inget mer. Där är också tomt på projekt.
 5. Jag har gjort några filmer i iMovie och exporterat dessa till iCloud. Därefter jag har raderat projekten från iMovie men appen tar fortfarande över 12 GB på min iPad. Se bild. Någon som vet varför? Jag har testat att trycka avlasta app men det hjälpte inte. Jag ringde Apples support men dom hade inget svar.
×
×
 • Skapa nytt...