Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Thomas Benstem

Medlem
 • Antal inlägg

  19
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Thomas Benstem

 • Medlemstitel
  På gång

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Helt klart en en bra backup-plan! Kommer nog leta med ljus och lykta efter en skärm som kan lösa det, men finns det inte så är det delay på ljudet som gäller!
 2. Nej, långt ifrån. Kan det bero på det ändå? dock är det den Apple i Täby säljer. 🤔
 3. Ingen dum tanke, men använder samma adapter (hdmi-usb-c) till andra skärmen utan problem.
 4. Söker en minst 49” max55” QLED monitor till min Imac Pro. Helst inte en smart-TV. Jobbar med motiongraphics som måste synca exakt med musik och upplever för mycket bild-lagg på smart-TVn jag använder just nu. Nån som har tips?
 5. Som titeln beskriver upplever jag lagg i bild. Har testat “gamer mode” och massa annat i iställningarna på TVn men lyckas inte få bort det. Jobbar med motion-graphics till shower så musik-synk är viktigt. Behöver också en stor högupplöst arbetsyta (ca 50” minst 4k). Kikar på en QLED från samsung som inte är en TV https://www.pricerunner.se/pl/2-4790241/TV/Samsung-QM49H-priser Kan det vara lösningen, eller har nån en aning om ifall det går att lösa med min Sony-TV? Värt att nämna är att jag ibland jobbar på en annan skärm som inte laggar. Tacksam för alla delade erfarenheter!
 6. Ja, troligen! Den sticker upp nära 100 grader när den krashar. men mysteriet är fortfarande varför! det händer bara när skärmen är inkopplad.
 7. Har bytt adapter och kommer hålla koll på temperaturen under dagen imorgon. Kanske kan vara lösningen.
 8. @Telly82 allt detta är gjort (har dealat med apple care i månader utan resultat och testat allt). Sen hade jag med mig imacen på annan ort och jobbade utan stora skärmen och utan kraschar. Då började jag förstå att det troligen har med skärmen att göra. Nu jobbar jag mest utan skärmen inkopplad och kopplar in det när jag behöver se högupplösta saker på stor yta. inga krascher utan skärm, när den väl är inkopplad är det bara en tidsfråga. Just nu sitter jag med ett projekt med många väldigt stora LED-ytor som ska ha rörligt innehåll på ett event så det är svårt att skapa utan stora skärmen.
 9. Här är en länk till TVns specs ifall nån är intresserad https://www.sony.co.uk/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs-android-/kd-43xe8005/specifications
 10. 3GHz Intel Xeon W. @Stereotypen Hittade detta. och detta på TVns spechs ..kan det ha med saken att göra?
 11. Tankade hem intel power gadget så ska hålla koll på tempen när jag jobbar imorn. har stått kernel panic i felrapporterna jag skickade till apple. men frågan är isåfall varför skärmen gör att den överhettar
×
×
 • Skapa nytt...