Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Who knows

Medlem
 • Antal inlägg

  10
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

2 Neutralt

Om Who knows

 • Medlemstitel
  På gång

Senaste profilbesöken

260 profilvisningar
 1. Hej Raphael, nej min anläggning i bilen stödjer inte HFP. Men det gör ingenting. Veckans informationer har gjort att jag nu vet precis hur jag skall hantera frågan. Tack!
 2. Hej Raphael, tack igen för bra kommentarer och Lappen för kunskap (fast förstås en liten gnutta irritation i svaret). Du/ni har helt rätt. Jag raderade idag Spotify på telefonen och testade Kartor/GPS. Musiken gick direkt igång som tidigare. Men det är förstås som jag nu fått lära mig inte Spotify utan Apples spelare. Jag blev lurad förra gången eftersom några av låtarna i i min Favoritlista tidigare också var köpta på iTunes. Det hade jag helt glömt, och därför trodde jag det var Spotifylistan. Så tack båda, och hoppas ni ursäktar att jag givit er onödiga tankeproblem. Ha det så bra!
 3. Hej bästa Mac-vänner! Jag själv är helt nöjd, men mysteriet tätnar. Jag har förstås iTunes med en massa köpt musik på datorn från en gammal iPod. I och med att jag skaffade Spotify använder jag bara musiken därifrån. Och musiken i bilen som kom var från min mest spelade Spotify-lista. Den är inte sparad. Den enda lista från Spotify som är ned-sparad kör jag väldigt sällan. Jag spelar varje dag och det är då bara streaming. Apple Music har jag provat, men gillade Spotify bättre för mina behov. Men den köpta skivsamlingen finns förstås på Apple Music också i telefonen. Men trots att Spotify Appen var raderad spelade radion alltså ändå från min vanligaste Favoritlista på Spotify. Någon annan musikspelare finns det inte i telefonen. Misstänker mera att det är bilradion som kanske sparar ett tag eller har något annat för sig, men det kan ju vara helt fel. Mig gör det inget, men tycker att det hela är intressant och blir glad över att det finns kunniga människor som vill dela med sig av sitt kunnande. Tack!
 4. Svarade kanske inte på rätt sätt, så här kommer texten igen : Hej! Avinstallerat exakt som du skriver. Ingen Spotify på skärmen. Musiken fortsätter att sprida glädje i bilen trots detta. Väldigt långsökt (omöjligt) att övriga enheter påverkar, men hittade ingen bra förklaring. Tror nog att det är radion (Volvo radio i en relativt ny bil) som ställer till det. Nu gjorde det ju inget, jag stoppade musiken och körde som vanligt, men intressant.... Nu har jag som sagt lagt till Spotify på skärmen igen och allt är som tidigare...
 5. Intressant! Jag raderade definitivt Spotify på skärmen på min iPhone innan jag körde iväg. Musiken gick ändå på. Kan det kanske vara så att jag därmed inte hade gjort "full" av-installation ? Jag har förstås flera aktiva enheter med Spotify hemma, dator och iPad. Kan det vara dom som "spökade"? Hej! Avinstallerat exakt som du skriver. Ingen Spotify på skärmen. Musiken fortsätter att sprida glädje i bilen trots detta. Väldigt långsökt (omöjligt) att övriga enheter påverkar, men hittade ingen bra förklaring. Tror nog att det är radion (Volvo radio i en relativt ny bil) som ställer till det. Nu gjorde det ju inget, jag stoppade musiken och körde som vanligt, men intressant.... Nu har jag som sagt lagt till Spotify på skärmen igen och allt är som tidigare...
 6. Intressant! Jag raderade definitivt Spotify på skärmen på min iPhone innan jag körde iväg. Musiken gick ändå på. Kan det kanske vara så att jag därmed inte hade gjort "full" av-installation ? Jag har förstås flera aktiva enheter med Spotify hemma, dator och iPad. Kan det vara dom som "spökade"?
 7. Hej Raphael, tack för trevligt och informativt svar. Har ändrat till hög volym i Kartors inställningar. Spotify går på också om det kommer ett trafikmeddelande på radion. Det är väl rätt att att jag först måste köra på "Streaming" på bilradion för att höra väganvisningarna från Kartor? Din kommentar om App-raderingen är intressant. Nej, jag menade inte Apple Music. Jag har visserligen nu lagt till Spotify igen, men förra gången när jag behövde använda Kartor och jag hade tagit bort appen så startade Spotify i alla fall. Så omöjligt, nej...Än en gång, tack!
 8. Har en iPhone SE kopplat till bilen via Bluetooth och Spotify i telefonen. Fungerar utmärkt när jag ställer in radion på Streaming. Men när jag vill använda Apple kartor som GPS ligger musiken från Spotify på och stör så det ofta blir svårt att höra anvisningarnas. Stoppar då Spotifys uppspelning, men så fort jag rör volymknappen eller det kommer ett trafikmeddelande går Spotify på igen. Har tagit nu bort Spotify-appen på telefonens hemskärm. Sätter på kart-GPSen men då går Spotify på direkt igen trots att jag inte vill höra någon musik. Vad gör jag för att slippa detta?
×
×
 • Skapa nytt...