Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Glansarn

Medlem
 • Antal inlägg

  19
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Glansarn

 • Medlemstitel
  På gång

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Jag returnerade den. Tänkte inte ens på att jag kunde reklamera. Jag ville inte ha en ny lika dan eftersom 2019-modellerna har lanserats. Hoppas att de kan konstatera att den är fullt fungerande innan de säljer den igen. Jag testade den inte direkt, eftersom jag bara återställde den för att lämna tillbaka den, men kunde åtminstone konstatera att lagget var betydligt mindre.
 2. Här kommer en uppdatering om någon är intresserad: Kom hem till Stockholm och märkte att stabilt internet inte hjälpte. Provade också syrrans gamla macbook air (4gb ram), som kunde hantera surfandet mycket bättre än min betydligt starkare mbp. Gjorde sedan en återställning av operativsystemet vilket verkade minska lagget en del. Det hela spelade dock ingen roll eftersom jag lämnade tillbaka datorn idag för att köpa 2019-modellen istället! Tack igen till er som tog er tid och hjälpte till!
 3. Alright... Frågan är vad det kan handla om eftersom datorn är så ny. Har som sagt knappt några program installerade, webbläsarn är helt fräsch utan tillägg eller liknande, inga öppna program förutom webbläsaren. Men det känns som att vi har kört fast lite här. Kanske är bäst att jag testar med riktigt internet (tror inte att det har att göra med anslutningen dock) och testar samma modell på elgiganten igen och jämför...
 4. Hmm, okej. Fattar att allt låter rätt abstrakt men kan garantera att det är påtagligt när man sitter vid datorn. Om min stationära hade betett sig såhär hade jag reagerat direkt och trott att processornfläkten hade gått sönder eller liknande.
 5. Kollade du klippet jag laddade upp? Vore intressant om du ser samma sak som jag eller om det är jag som har en annan syn på lagg än de flesta andra Har kört med Safari och Chrome och det är lika laggigt i båda. Jobbigt när man inte har något att jämföra med bara, känns som att man går lite i cirklar här...
 6. Sorry jag läste ditt inlägg men förstod inte riktigt vad som skulle göra att det ser annorlunda ut på din skärm? Om jag drar upp videon jag länkade på min telefon ser det exakt lika dant ut. Det är ju en avbildning av macbookens skärm, så jag tänker att det borde se exakt lika dant ut på andra skärmar. Det är ju ingen rendering som sker på era datorer om ni kollar min video liksom...?
 7. Ja, din lär ju vara rätt mycket starkare än min, men ändå... Som jag skrev tidigare i tråden körde jag min stationära utan grafikkort ett tag och jag tycker surfandet var precis lika laggfritt som med ett starkt dedikerat grafikkort. Kanske har att göra med att macbookens processor är tvåkärnig eller nåt...
 8. Även när sidan är helt laddad laggar den. Har testat Safari och Chrome, och när jag bytte till Chrome tror jag att det blev lite bättre. Just detta gör att jag tror att anslutningen inte spelar någon roll i det här fallet. Det som gör mig förvirrad är att jag var på Elgiganten igår och testade deras utställda (samma modell som jag) och jag såg inget lagg när jag surfade runt. @Alix håller inte med mig om det här, men jag ser ingen anledning att den video jag laddade upp ska se annorlunda när ni kollar på era datorer. Enligt mig är lagget i videon påtagligt, och jag hade förväntat mig att surfandet skulle se bättre ut på en sån här dyr dator. Med tanke på att surfande är det enda jag gör på den här datorn (därför jag köpte basmodellen) är det ganska störande. Som jag har skrivit innan tycker jag att det förstör upplevelsen.
 9. Ja, jag får hoppas att det blir bättre när jag är hemma igen och har riktigt internet!
 10. Dåså, då kan jag vara lugn. Tycker dock inte att jag ser nåt som inte finns. Lagget är ju där, det kan vem som helst se. Hade jag spelat in samma film på min stationära hemma hade det varit som natt och dag. Det positiva är att jag vet att det är normalt för den här modellen! Tack allihop för att ni tog er tid och hjälpte till!
 11. Hmm, undrar om vi pratar om samma sak då. Jag tänker alltså på "hackiga" animationer. Typ i klippet när jag går in på inet och skrollar och den mjuka scrollningen börjar hacka.
 12. Som sagt svårt att beskriva problemet med ord så jag spelade in några sekunder istället. Kolla gärna klippet och berätta om det är normalt eller ovanligt mycket lagg!
 13. @Telly82 @mikaellq Men ska långsamt internet verkligen göra att sidorna laggar? De är alltså inte långsamma att läsa in eller så, ser bara illa ut när man scrollar. Provade dock på en windows-dator med ungefär samma specs fast några år äldre. Den laggade värre än min, så börjar fundera på om jag helt enkelt har lite för höga förväntningar på "smoothness"...
 14. @atbastar Okej, ska prova detta så fort jag kommer hem. Blir jobbigt att ominstallera massa program på svajigt 4G
 15. Ska lägga till att jag hade fel om att gmail-inkorgen laggade. Kan scrolla den snabbt utan att det ser illa ut.
×
×
 • Skapa nytt...