Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Karin99

Medlem
 • Antal inlägg

  22
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Karin99

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2016
 • Appleprylar
  Macbook Air

Senaste profilbesöken

27 profilvisningar
 1. För tänkte detta, det har ju skolan installerat, går de ta bort ändå? Om dem kan radera allt och göra inställningar på MIN dator. Sen, måste jag ha ett eget certifikat eller så på datorn om dem andra går ut eller raderas?
 2. Ok, tack. Vad innebär det att dem andra tre är osignerade? Kan heller inte ta bort dem. För antar att den som är Bekräftad är aktiv nu.👍
 3. De här är ju också kopplat lite med skolan och att dem förfaller 2020 och 2022. Förfaller dem automatiskt om jag raderar dem?
 4. Ok, tack. Om jag tar bort någon profil raderas väl inget annat?
 5. WiFi som pilen pekar på hette de vi använde på skolan, borde inte de också försvinna då? Eller vad är 802.1X? Och samt under Profiler finns detta. Den första står att den är Bekräftad och dem andra tre är Osignerade.
 6. Ja, kanske, dock har ju alla semester nu. Men tänkte om de går själv ändå. Är väl alltid lättare att ta bort saker än att lägga till.
 7. Jag har ju köpt ut datorn från skolan och undrar, Hur får man bort skolans server och nätverk?
 8. Kan de vara en server som t.ex skolor styr då?
 9. Jaha, tack för svar!👍
 10. Kan bara dela till dessa och då kan jag inte redigera filen igen och flytta t.ex bilder i filen.
 11. I inställningar, Användare och Grupper, under Inloggning. Där står det Nätverkskontoserver. Eller är det något som inte behövs?
 12. Men hur får jag upp dem i iCloud/iCloud Drive så att jag fortfarande kan redigera dem?
 13. Jag har redigerade filmer i iMovie på min Macbook Air (eftersom jag har Android telefon). Men jag hittar dom inte i iCloud/iCloud Drive om jag t.ex loggar in på iCloud i en webbläsare. Dock hittar jag andra filer som t.ex Anteckningar.
 14. Jag har några få filmer i iMovie som jag vill spara på ett säkert sätt. Vart hittar man själva filmfilen som går att redigera. Liknande att man kan ha en .odt fil och en .pdf fil fast nu gäller det iMovie och film.👍 Och sparas iMovie filerna i iCloud?
 15. Raderas några filer om man startar i säkert start?
×
×
 • Skapa nytt...