Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Karin99

Medlem
 • Antal inlägg

  35
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om Karin99

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2016
 • Appleprylar
  Macbook Air

Senaste profilbesöken

197 profilvisningar
 1. Hej När jag öppnar pages kommer de upp som ett finderfönster där man kan välja fil och så man kan välja Nytt Dokument. Sen öppnas mallarna, finns det nått sätt så att mallarna öppnas direkt istället?
 2. Nej, jag hade inget iCloud konto kopplat till skolan, man fick använda det om man ville. Vi använde bara Google/G-Suite som var kopplat till skolkontot, men de var inte kopplat till någon dator, det var på nätet. De fanns någon profil som det stod "Bekräftad" på i början av juli och nåt certifikat som skulle förfalla 2020/2022, men nu står det "Obekräftad" istället.
 3. Hur vet man om de är en osynlig mapp? Och vilken är enklast att använda?
 4. Om man säkerhetskopiererar Macen till en extern hårddisk följer då all data med? Och om något försvinner, kan man då plocka ut just det/de dokumenten från hårddisken då? eller om man t.ex köper en ny dator och vill flytta in vissa saker.👍
 5. Okej, då är de inget jag kan få bort själv?
 6. Okej, de har dem ju inte gjort och de är ju ändå lite mer än två månader sen jag köpte ut den.
 7. Ja, det är ju bara jag som använt den under de tre gymnasieåren, sen köpte jag ut den. Under Användare och grupper är det jag och sen gästanvändare bara.
 8. Vid vissa tillfällen har datorn sagt till mig att öppna "Tillägg" för att ändra något, men då kommer denna rutan upp. Varför? och hur får jag bort det? Har det något med skolan att göra?(Jag köpte ut datorn från skolan i år.), för jag vill helst slippa kontakta dem.
 9. Tänkte så de inte blir sämre, för när jag uppdaterade till Mojave, tyckte jag vissa funktioner blev sämre. Ville egentligen inte uppdatera till Mojave, men skolan tvingade oss för att ett visst program skulle fungera, visade sig dock att jag inte behövde det.
 10. Hej! Hur ändrar jag förval för hur en fil ska öppnas?
 11. Kanske inte har så mycket med Macbook att göra, men finns det nått enkelt sätt att flytta bilder från Google Drive till Google Foto? Använder en Macbook Air.👍
 12. För tänkte detta, det har ju skolan installerat, går de ta bort ändå? Om dem kan radera allt och göra inställningar på MIN dator. Sen, måste jag ha ett eget certifikat eller så på datorn om dem andra går ut eller raderas?
 13. Ok, tack. Vad innebär det att dem andra tre är osignerade? Kan heller inte ta bort dem. För antar att den som är Bekräftad är aktiv nu.👍
×
×
 • Skapa nytt...