Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mayki

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Mayki

 • Medlemstitel
  Nykomling
 1. Tack för svar och förklaring Raphael! 😊De Koss-lurar jag har är utan mikrofon men med start/stopp, men de funkar uppenbarligen inte på min macbook utan att ställa till problem med iTunes, de fungerar däremot bra på min iPhone.
 2. Är vissa modeller av hörlurar mer ämnade för typ iPhone, iPad etc och andra för typ macbook/laptops? Hur vet man skillnaden om det inte står på förpackningen. Något speciellt man ska ha koll på? Tack för tips om Grado, de ser fina ut, ska kolla in dem 😊
 3. Testade nu att ha på min JAWBONE-högtalare i stället och då går inte iTunes igång 🙂 Det klickar inte heller till när jag sätter in mina Koss-lurar i uttaget, så det är kanske som du tror att det är där problemet ligger. Tack för hjälpen!! Frågan är då vad jag ska köpa för nya lurar, jag vill ha några lätta som typ Koss. Har du något förslag?
 4. Axelman Jag har kollat det. Har varken 'öppna vid inloggning' eller 'som startobjekt' markerat.
 5. mikaellq Jag har ett par Koss-lurar och de ska väl vara bra. Det har iallafall inte varit några problem med dem tidigare.
 6. Sedan ett par veckor har iTunes börjat starta upp av sig själv 😒 och jag har inte gjort några ändringar i inställningarna i iTunes. Plötsligt startar bara musik upp vilket är väldigt irriterande speciellt när jag tittar på en film eller video. Någon annan med samma problem som lyckats lösa detta? Jag har en Macbook Air med OS X El Capitan version 10.11.6 och iTunes 12.8.2.3
×
×
 • Skapa nytt...