Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mayki

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Mayki

 • Medlemstitel
  Nykomling
 1. Jo, jag nollställde (DFU-läge) och började om. Installerade inte någon säkerhetskopia. Inga problem nu 🙂
 2. Menar du att jag inte ska installera någon säkerhetskopia? Då förlorar jag ju alla mina inställningar mm? Det blir som att börja från scratch....puh 😓 Är detta verkligen enda sättet?
 3. Jag har bytt iPhone från en 4s till en 6s (beg. via Swappie) med v.13.1.3 Jag installerade senaste säkerhetskopia från min iPhone 4s. Appen Facetime fanns inte med, så jag hämtade hem den från App-store, men när jag skulle öppna den får jag meddelande om att jag ska ta bort ”Begränsningar”. Jag går in på inställningar för ”Begränsa innehåll/integritet” och där krävs det en lösenkod. Jag har aldrig skapat någon lösenkod, eftersom den möjligheten inte fanns på min gamla iPhone 4s (och rimligtvis inte heller då kunnat finnas på säkerhetskopian som jag installerade), och ändå kommer det nu upp på skärmen ”två misslyckade lösenkodsförsök”. Jag testade med min pin-kod vilket ledde till att det nu står ”tre misslyckade lösenkodsförsök”. Någon måste ju ha skapat en lösenkod som på något sätt ligger kvar? Om jag gör en säkerhetskopia nu via iTunes eller iClouds så kommer ju även ’inställningar för begränsningar inkl. lösenkod’ att sparas. Om jag nollställer mobilen och sedan installerar säkerhetskopian jag gjorde så kommer ju denna begränsning + lösenkod vara inkluderad och jag är tillbaks på ruta 1 – alltså ett moment 22. Hur kan jag få bort denna lösenkod? Vad ska jag göra? Tacksam om någon kan hjälpa mig!
 4. Tack för svar och förklaring Raphael! 😊De Koss-lurar jag har är utan mikrofon men med start/stopp, men de funkar uppenbarligen inte på min macbook utan att ställa till problem med iTunes, de fungerar däremot bra på min iPhone.
 5. Är vissa modeller av hörlurar mer ämnade för typ iPhone, iPad etc och andra för typ macbook/laptops? Hur vet man skillnaden om det inte står på förpackningen. Något speciellt man ska ha koll på? Tack för tips om Grado, de ser fina ut, ska kolla in dem 😊
 6. Testade nu att ha på min JAWBONE-högtalare i stället och då går inte iTunes igång 🙂 Det klickar inte heller till när jag sätter in mina Koss-lurar i uttaget, så det är kanske som du tror att det är där problemet ligger. Tack för hjälpen!! Frågan är då vad jag ska köpa för nya lurar, jag vill ha några lätta som typ Koss. Har du något förslag?
 7. Axelman Jag har kollat det. Har varken 'öppna vid inloggning' eller 'som startobjekt' markerat.
 8. mikaellq Jag har ett par Koss-lurar och de ska väl vara bra. Det har iallafall inte varit några problem med dem tidigare.
 9. Sedan ett par veckor har iTunes börjat starta upp av sig själv 😒 och jag har inte gjort några ändringar i inställningarna i iTunes. Plötsligt startar bara musik upp vilket är väldigt irriterande speciellt när jag tittar på en film eller video. Någon annan med samma problem som lyckats lösa detta? Jag har en Macbook Air med OS X El Capitan version 10.11.6 och iTunes 12.8.2.3
×
×
 • Skapa nytt...