Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Askungen

Medlem
 • Antal inlägg

  15
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Askungen

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Plats
  Hemma
 • Intressen
  Allt möjligt

Macanvändare

 • Appleprylar
  Ipad,AW,iphone8,2 Atv, airpods 2 gen
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

265 profilvisningar
 1. Samma händer mig med nu för tiden, när jag öppnar telefonen, då först kommer alla sms och messenger samt mail upplingandes. Och då har den inte varit avstängd utan endast i viloläge eller vad man ska kalla det. När man öppnar med pin eller touchid alltså. Iphone 8. Har märkt att synkningen mellan telefonen, paddan och uret (AW4) är riktig dålig. Läser jag mailen på t.ex ipad så ligger dom kvar olästa på iphone ändå efteråt. Nån bugg kanske.
 2. Ringde supporten,logga in med ditt appleid på tv.apple.com så dyker det upp där om inget annat. Kunde inte heller hitta ”Få ett år gratis” på min nya atv 4k.
 3. Låter skumt,laddar gör min på 1 timma c:a. Men när jag köpte den så tog det flera timmar pga uppdateringar osv. Uppdateringarna kan ta evinnerliga tider innan klara.
 4. De försvinner ju in i telefonens svarta fält. Eller vita om du nu har en vit telefon. Ser ingen skillnad på hur den ser ut jämfört med heltransperant glas. Telefonens svarta fält är där ändå. Är själv supernöjd. Edit,denna var det jag köpte. https://www.24.se/mobiltillbehor/iphone-tillbehor/iphone-skarmskydd/bojt-hardat-fullskarmsskydd-i-glas-till-iphon .
 5. https://www.24.se/mobiltillbehor/iphone-tillbehor/iphone-skarmskydd/hardat-glasskydd-iphone-7-bojt-svart
 6. Okej. Många symboler att hålla reda på numer😩
 7. Den här skärmen dyker upp när jag trycker på airdrop på iphonen
 8. Nä,trodde det för när man trycker på airdrop på telefonen så dyker atv upp som ett alternativ så kan man ansluta via den och inte bara genom skärmdubblering.
 9. Jag tror inte att det är tvunget med just lurar i ena uttaget på adaptern, det är nog en ”vanlig” usb så sett.Strömsidan däremot bör nog vara laddningen. Vore klart roligt att få feedback på om den billiga lösningen hjälpte. Lycka till.
 10. Har du lådor eller nåt under hällen. Själv har jag lådor och det kan bli j*t varmt där under så jag brukar dra ut den en liten bit så luften cirkulerar bättre.
 11. Menar du att du vill ladda ipaden samtidigt som du använder drönarkontrollen? Så att ipaden tjänar som nån sorts powerbank,eller? https://www.24.se/mobiltillbehor/iphone-tillbehor/iphone-datakablar/2-i-1-lighing-ljud-laddadapter
 12. Svarar i telefon,läser och svarar på meddelanden,messenger,hälso,träning,sömnanalys mm. Framförallt att inte behöva ta främ iphonen varenda gång det tutar,ringer,blippar eller vad det nu gör. En annan cool grej är om bägge,(eller fler i polargänget har AW2 eller senare) är walkie-talkie funktionen. När din käresta väl vant och lärt sig kommer hon inte att kunna vara utan den. Skitenkelt att byta armband åxå. https://fyndiq.se/search/?q=Apple+watch+armband&search=enter
 13. Hej. Jag köpte en apple watch 2 till min fru när hon fyllde år och hon kan inte vara utan den nu. Finns egentligen inge direkt anledning att köpa senaste modellen om nu inte ekg funktionen och e-sim är superviktig. Sen 38 eller 42 mm boett är väl en smaksak. Känner mig helt naken själv utan min😀
×
×
 • Skapa nytt...