Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Idalin

Moderator
 • Antal inlägg

  29
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

20 Neutralt

Om Idalin

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1984-01-25

Kontakt

 • Webbsida
  www.idalin.com
 • Facebook
  https://www.facebook.com/idalinkan
 • Twitter
  https://twitter.com/idablix
 • LinkedIn
  https://www.linkedin.com/in/idablix/

Profil

 • Kön
  Kvinna
 • Plats
  Stockholm
 • Intressen
  Apple, teknikprylar, smarta hem, Star Trek och det digitala livet. Typ.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1994
 • Appleprylar
  Ipad Pro, Iphone XS, Apple Watch S4, Macbook Pro, Apple TV
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Japp, ta bort parkopplingen till den gamla först, då skapas en säkerhetskopia av din nuvarande klocka. Sen lägger du till den nya och kan välja att återskapa den från säkerhetskopian.
 2. Ja! Du har så rätt, satt just och letade efter var tusan det står hur gamla inlägg/trådar är. Doh! Missade helt att det liksom försvunnit. Väl fångat!
 3. Har rensat den här tråden på tråkigheter. Låt oss hålla oss till ämnet och vara trevliga mot varandra.
 4. Ja, så klart. Det har hänt mycket på den fronten. I alla fall min rygg/mina axlar gillade inte att bära runt på 15"-arna för länge då. Nu är det säkert en annan femma. De har krympt ;)
 5. Ah, men det är ju kul att debattera vilka hörlurar som är bäst ändå
 6. Har haft Airpods nu sedan de först släpptes och aldrig varit i närheten av att de ska ramla ur, de sitter jättebra, även om jag ger mig ut och springer. Som vanligt med hörlurar är det väldigt olika från person till person då vi har så olika öron!
 7. Sladden känns inte som problemet, tror faktiskt det är formen (att en bit sticker ned på sidan av huvudet) och batterierna/tyngden som fixar biffen. Hur som, jag får ont av Earpods och inte Airpods. Så lägger gärna pengarna på Airpods eftersom de dessutom är oerhört fantastiska att använda. Är helt klart för trådlösa hörlurar
 8. Oj @lappen71, måste säga jag inte håller med dig . Vet inte varför, men Earpods sitter illa i mina öron och ramlar gärna ur. Kan till och med göra ont om jag har dem längre perioder! Inte Airpods! Ljudmässigt är det kanske inte någon enorm skillnad, men har alltid tyckt att Earpods låter lite illa (har i princip alltid valt bort dem för dyrare lurar, medan jag jag står ut med ljudet i Airpods för att de är så smidiga att använda i övrigt. Det mest störiga med Airpods är väl att det läcker in ljud eftersom de inte täpper till örongången något alls så de funkar dåligt på typ tunnelbanan.
 9. Vi har en rätt ny häll från Ikea som funkar bra med gjutjärn. Tricket är att köra lägre temp i början för att värma upp pannan försiktigt. Eller så upplever jag det i alla fall.
 10. Inte dumt tänkt. Mac Mini är en riktigt intressant dator nu för tiden. Går att göra riktigt läckra saker med flera sådana kopplade till varann (om man nu har mer professionella behov än vad jag har).
 11. Tänker att om hon har en Garmin (som enligt många är bättre för just träning) kanske hon kommer vilja fortsätta att använda den till det. Apple Watch ger väl generellt mest enklare träningsdata även om Apple förbättrar det där då och då med nya versioner av Watch OS. Som andra varit inne på redan så kanske hon uppskattar klockan i övriga vardagen. Jag älskar min och använder den jämt. Slipper ha mobilen nära till hands hela tiden. Kan svara på samtal, kolla notiser (men har efter jag började med klockan valt bort många, blev störigt med allt jag hade på i mobilen en gång i tiden).
 12. Intressant att de gjort något åt tangentbordet, men återstår ju att se om det blir någon skillnad. Har inte haft något problem med mitt (än). Hoppas slippa genom att använda ett externt mestadels av tiden.
 13. Idalin

  Katter!

  Åh, en katt-tråd! Hur ska jag kunna hålla mig borta från den här? Jag har två pälsbollar hemma som är sex år gamla nu. Norska skogskatter med okänd pappa. Döpte dem efter två bra karaktärer i serier jag gillar, Spock och Starbuck. Har så här års samma problem som en del av er tagit upp redan. De har bara idag eller igår lämnat två levande små möss inomhus. Ena tog sin tillflykt under diskmaskinen och andra under frysen. Min man har tyvärr bara lyckats få ut den under diskmaskinen. Kattluckan är bra förutom när den är dålig
×
×
 • Skapa nytt...