Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Anicka

Medlem
 • Antal inlägg

  17
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

3 Neutralt

Om Anicka

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Plats
  Stockholm

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1990
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Ja men hur flytta över de filerna till hårddisken på datorn?
 2. Aha! Vet inte,men den går att öppna och filer går att läsa från den
 3. Datorns hårddisk är raderad... Och operativsystemet nu är El Capitan
 4. Her we go again.. Det slutade med att jag lämnade in datorn för att få min hårddisk kopierad på en extern hårddisk.Nu har jag formaterat hårddisken och lagt in operativsystemet på nytt. MEN nu när jag med hjälp av flyttassistenten ska lägga tillbaka filerna från externa hårddisken så hittar den inte. Jag ser La Cie symbolen på skrivbordet och kan öppna,men hur får jag filerna på bästa sätt tillmin hårddisk?
 5. Nu blev det svettigt... Tack för support men hoppar nog det steget;)
 6. Jag kommer in så att jag kan välja "startskiva",men vet inte vad jag ska göra därifrån...
 7. Problemet är att de inte tar ansvar för filerna. Därför känner jag att jag vill testa så långt det går. Men om inte heller de lyckas kopiera är det bara att formatera hårddisken och det kan jag ju göra själv.
 8. Ja det gör jag. Har dessutom provat med ett annat, men samma problem.
 9. Se bild nedan. Den är uppe några sekunder, slocknar, tänds igen med äpplet...
 10. Provade det också, men eftersom det enda sättet att komma in i den är om man trycker commando+alt+sh+r, annars är det bara en svart ruta med en massa text som säger antagligen tråkiga men för mig obegripliga ord... Grundfelet m iMacen är ju problem med hårddisken som jag måste formatera om, men vill inte tappa filerna... SUCK. Funderar på att lämna in den, men då garanteras inte att man kan rädda filerna.
 11. Ok. FireWire symbolen syntes på Mac Pro. Men i vilket läge ska den synas på iMacen? (jag kan nu tyvärr inte vara alltför flexibel med den då jag måste starta upp den i ett onormalt läge)
 12. Nej nu ger jag snart upp! Jag har nu fixat rätt kablar, har startat den Mac (pro) som ska kunna hämta iMacens hårddisk i hårdiskläge. Men jag får inte upp iMacens hårddisk. Räcker det om den är igång? mvh Annika
 13. Jahaja.. Det var ju inte helt enkelt då det är en djungel av olika kablar... Har försökt få svar från butiker som säljer kablar, men de ger inga tillförlitliga svar. Så jag gör ett försök igen i denna eminenta grupp: Såhär ser uttagen ut, den dator jag vill kopiera till är en Mac Pro tidig 2009, den trasiga är iMac, ca 2014
×
×
 • Skapa nytt...