Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

erikah

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

Allt postat av erikah

  1. Känner mig extremt korkad nu, men jag har slagit på iCloud-bilder i både telefon och dator, och valt optimera lagring på telefonen. På datorn kunde jag inte välja ”optimerad lagring”, eller kanske tittar jag på fel ställe. Det verkar dock inte som att något har förts över till min iCloud, jag har fortfarande väldigt mycket tillgängligt utrymme om jag ser till hur mycket plats bilder/filmer tar i datorn. Hur får jg igång det?
  2. Tack för svar! Behöver man göra det via något av de program du nämner, eller kan man bara ”dra” bilderna till hårddisken?
  3. Tack! Men om man använder iclouds bildbibliotek, försvinner inte bilderna även på iCloud då, om man tar bort dem från datorn? Har för mig att jag läst något om det, men jag kan ha fel!
  4. Jag har en MacBook och den börjar bli rätt full av bilder och filmer som jag har importerat från telefonen. Jag har köpt en extern hårddisk - ska jag använda den som TimeMachine för att säkerhetskopiera allt, eller ska jag göra något annat? Jag behöver ju kunna ta bort bilder/filmer från datorn för att kunna lägga över nya från telefonen (som också börjar bli full nu..). Jag vill såklart ändå att bilderna/filmerna ska finnas kvar, även om de inte ligger i datorn... Förklara gärna på ett enkelt sätt hur jag ska göra, så slipper det bli fel! Jag har inte jättebra koll på Mac än.
×
×
  • Skapa nytt...