Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

snoogentz

Medlem
 • Antal inlägg

  30
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om snoogentz

 • Medlemstitel
  På gång

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Hej.. enkel kort fråga.. har en iphone backup på datorn. men har inte längre en iphone. dessa filer är krypterade, finns det något gratis program eller hur kan jag göra för att få dessa filer till min dator? har windows... hittade lite program jag laddade ner men alla vill ju ha en kostnad på typ 50 dollar för att kunna spara filerna.. finns det inget program som är gratis? eller måste man betala? TACK!
 2. frågan är ju hur den lyckats hitta några filer? bilder/videos fram till februari 2018 har jag kunnat lagt in fel fritt, ALLA filer efter 18 februari är error och går inte och öppna. alla filer innan går att öppna på både ditt och mitt sätt. och dessutom redan kopierade till min dator.. men resterande 6000 bilder/videos går inte! förutom med itunes i krypterat format! tänk om apple kunde sluta vara så själviska och låta oss föra över det vi vill med itunes i vanligt format ist för deras krypterade skit. helvete vad dem hade underlättat för alla. dem vill att jag går och köper en ny telefon, det är det dem vill.. dem svarar inte ens i supporten angående mitt problem längre. fick en "kontakt person" och hans privata mail på apple, och han skulle försöka lösa problemet åt mig, och komma på ett sätt att låta mig spara alla filer så jag kunde reseta telefonen, men han sket i det sen. han har inte svarat mig sedan vårt telefonsamtal 3 veckor sedan, varken på mail eller i telefon! och har hört rykten om att deras support är totalt hjärndöda, och det är dem fan. vilket jävla skit företag!
 3. Kopplade ur mobilen och in igen, nu är jag tbx på problem nummer 1 igen! den hittar telefonen men inga filer i mappen.. herregud asså..
 4. 0 objekts har hittats. gick 5 minuter, sen kom det upp att telefonen inte är kopplad till datorn. fast det är den, gjorde nyss en itunes kopia vilket gick helt galant.
 5. VERKAR SOM DEN ENDA MÖJLIGHETEN FÖR MIG ATT KUNNA SPARA ALLT PÅ MIN MOBIL ÄR PRECIS SOM DEM VILL!!! ATT JAG GÅR NER TILL STAN OCH KÖPER EN NY TELEFON! så kan jag spara allt jag vill ha kvar på min nuvarande telefon, så får dem 10 000 kr utav mig!
 6. får upp att the device är unreathebale om jag provar en fil åt gången!
 7. bilderna är i jpg, går jag in på "iphone interneral storage" och kollar alla 00apple 0001apple mappar som finns där, och går in på någon mapp och försöker öppna en bild står det att det inte går att öppna den. Filformatet stödjs inte.. inte videos heller. ingenting går att öppna på datorn, men alla bilder går att se i mobilen. går inte heller föra över någon fil, inte ens om jag för över en i taget.
 8. nja problemet är apple. eftersom inte ens apple support kan hjälpa mig med mitt problem, som gör så jag ens måste reseta min telefon. https://discussions.apple.com/thread/8257106 det där problemet!
 9. https://discussions.apple.com/thread/8494878 precis samma problem som han har jag!
 10. och så kom problem nummer 3123123. det såg ut att gå jätte bra och föra över med "import videos/photos" kom till 2543/blabla men där kom ett error, "skip this file" tog jag, error igen, och error igen på nästa fil osv osv osv.. tog "skip all files with this error" och BOOM alla resterande filer VAR ERROR. dvs cirka 6000 filer med error? Bra grejer. alla filer går ju att se i telefonen ? varför i helvete är dem error när jag försöker föra över dem till pc? seriöst. apple vill verkligen göra ALLT för kn**** en i r**** herregud
 11. okej, nu verkar det fungera klickade på "import videos photos to pc" och nu för den över 8000 bilder, men när jag nu istället går in på mappen där bilderna sparas, så kan jag nu inte öppna bilderna står att "formatet inte stödjs" blabla.. alltså seriöst? problem, efter problem, efter problem. kan någonting gå rätt till?
 12. nu hittade min pc bilderna/videos igen.. Sammanlagt 34 mappar, och alla dessa mappar vill jag lägga in på min pc, men det avbryts hela tiden "förväntad tid 13 minuter" sen avbryts det bara.. Helvetes piss
 13. Varför är det här SÅ KRÅNGLIGT FÖR? eller är det bara för mig det är OMÖJLIGT? Har backupat min mobil med ITUNES och nu vill jag föra över alla videos/bilder (40gb) till min PC UTAN itunes så jag kan titta på skiten på min PC. Måste reseta min telefon (om ni läser mina tidigare inlägg) så har min telefon fått något ryck, och jag kan inte logga in på mitt apple id på min telefon, min apple id login har fastnat i en LOOP som gör så att rutan för logga in kommer upp hela tiden. Har varit i kontakt med apple och comviq, och ingen kan hjälpa mig. Det går inte att lösa problemet. har till & med factory resetat telefonen, för sedan lägga in mina saker igen genom itunes, men problemet kommer tillbaka, så kan inte lösa det. så det enda som kvarstår är att SPARA så mycket jag kan på min PC för sedan reseta telefonen och använda den som NY! Men nu får jag istället massa jävla andra problem, min pc synkar inte med telefonen.. eller jo den hittar telefonen, men istället hittar den inget i mappen? det finns inget där, som om min telefon skulle vara tom? men till slut hittade den bilderna, men då uppstår istället problemet att halvvägs när jag fört över en mapp, så avbryts det bara, och jag måste börja om, för sedan avbrytas igen och igen fast telefonen hela tiden är KOPPLAD med datorn Nu provade jag koppla in den igen, och då kom det tbx med att jag inte hittar några filer.. Fucking hell bara massa jävla problem med apple.. totalt värdelösa FINNS DET NÅGOT PROGRAM SOM LÅTER MIG FÖRA ÖVER BILDER/VIDEOS GRATIS SÅ JAG KAN TITTA PÅ DET DIREKT på min pc? herregud.. ett så stort företag....
 14. ah ne jag bestämt mig för att vänta :) överlevar sommaren med min iphone 8.. Hoppas ryktena om den nya lavender färgen är sann dessutom, riktigt snygg enligt mig.
 15. Som topic.. får byta telefon nu i midsommar då mitt abbonemang går ut.. och jag funderar på att köpa en iphone xr, men tänker lite att det komma nya telefoner i höst. frågan är, är det värt och vänta tror ni? Ápple lär väl släppa en Budget version utav dem nya telefonerna, precis som med XR (xs budget version)... så klart lär det bli lite dyrare för mig. men ja.. jag vet inte hur jag ska göra, därför ställer jag frågan här finns säkert folk här med lite mer koll kanske? varit sugen på xr ganska länge, (har iphone 8 just nu) .. xs tycker jag är lite för dyr, så det är xr jag haft ögonen på.. Antar att det kommer nya telefoner i september som vanligt?
×
×
 • Skapa nytt...