Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Erik1900

Medlem
 • Antal inlägg

  55
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Erik1900 vann dagen: 11 Maj

Erik1900 hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

28 Neutralt

Om Erik1900

 • Medlemstitel
  På gång

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Då vet vi vad Apple sparade in på när de "sänkte priset" på MBA.
 2. Nyhetstorka på Macworld. Hos amerikanska universitet är det väldigt vanligt att bjuda in näringslivsfigurer för att floskelspruta på avslutningarna, så även här.
 3. Nollställa NVRAM kommer med stor sannolikhet att fixa problemet: https://support.apple.com/sv-se/HT204063
 4. Windoze? Hur gammal är du egentligen, 14? Min erfarenhet är att människor som skryter om sitt stora tekniska kunnande brukar vara precis motsatsen och jag tror att det gäller även här. I övrigt brukar mac-användare vara ganska kända för att vara otekniska, därav deras produktval.
 5. Naturligtvis är det främst kostnaden som gör att mac inte har större marknadsandel. Folk ser inte mervärdet av att slänga ut flera tusenlappar extra för likvärdig hårdvara bara för att få en Apple-logga på datorn. Tittar man dock på OS market share för desktopen så ligger "OS X" på lite drygt 13 % vilket är en uppgång från tidigare år: http://gs.statcounter.com/os-market-share/desktop/worldwide/#monthly-201806-201906-bar När Apple nu har ett förnyat fokus på desktopen så tror jag att den uppgången kommer att fortsätta. Att det skulle bero på okunskap är såklart rent skitsnack. Alla elektroniklador säljer mac och övriga Apple-produkter så även Elgiganten. Det säger en hel del om användaren som skriver så korkat.
 6. Det är ingen idé att diskutera med lappen71, han är en idiot. Välkänd här på forumet för sina fylleinlägg.
 7. Ja, uppenbart eftersom du och vissa andra på det här forumet yrar om en massa hårdvarunyheter på WWDC. Det har hänt att Apple visat upp kommande hårdvara på WWDC men det tillhör inte vanligheterna, som du borde veta. För det finns Apple special event på hösten och början på året.
 8. WWDC är en utvecklarkonferens, verkar vara många som glömmer bort det. Kvällens keynote kommer med stor sannolikhet att handla om mjukvara. Möjligen att man får se en förhandstitt på kommande mac pro men tveksamt.
 9. Du påstår att Gartner ljuger eller vad är det egentligen som du svamlar om? Har du ens läst analysen innan du skrev det där fylleinlägget?
 10. Apple har allvarliga problem med försäljningen av iPhone - deras absolut största kassako, är det tredje eller fjärde kvartalet nu som iPhone-försäljningen går ner? Hela 17,6% minskning Q1 2019, year over year kan inte beskrivas som nåt annat än ett rent blodbad: https://www.gartner.com/en/newsroom/press-releases/2019-05-28-gartner-says-global-smartphone-sales-declined-2-7--in Tillväxten finns i molnet och där ligger Apple långt, långt efter: https://www.gartner.com/en/newsroom/press-releases/2019-04-02-gartner-forecasts-worldwide-public-cloud-revenue-to-g
 11. 29995 resp 23495 för 15-tums basmodellen med TB?, Oja, det lär locka nya kunder en masse.
 12. Precis det som Apples mac-produkter behöver för att sätta fart på försäljningen - kraftigt höjda priser.
 13. De har redan visat att de kopierar Microsoft, software above all.
×
×
 • Skapa nytt...