MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Erik1900

Medlem
 • Antal inlägg

  39
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Erik1900 vann dagen: 11 Maj

Erik1900 hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

17 Neutralt

Om Erik1900

 • Medlemstitel
  På gång

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. De har redan visat att de kopierar Microsoft, software above all.
 2. Du vet nog inte vad du pratar om. Den i Windows inbyggda Edge och Edge Chromium är två helt olika saker. Den förstnämnda kommer att ersättas av Edge Chromium. Läs gärna topic innan du postar.
 3. Nice, när prisskillnaden mellan snurr-disk och SSD är bara ett par hundralappar hos normala ÅF så är det svårt att motivera Apples gnidighet när de kräver 2200 kr för en futtig 256 GB disk och framförallt när de har snurr-diskar som default i deras mest populära konsumentdator.
 4. Det spelar liksom ingen roll när instegsmodellerna av iMac har snurrdisk. Ytterst få vanliga användare förstår fördelen med att lägga till hela 2200 kr vid köpet för ett utrymme som är mindre (256 GB) än snurrdisken (1 TB). Apples snikenhet går inte att försvara.
 5. Inte att förglömma dock är att Xeon är väldigt mycket bättre på sk branch prediction än core. Bra ex är spel där den förstnämnda får rejält med stryk av den senare. I proffsapplikationer är det omvända sant, programflödet är relativt lätt att förutse och Xeon smiskar Core i prestanda på det området.
 6. 21,5 tums skärm är alldeles för liten för proffs.
 7. Den förstnämnda, alla kategorier. Hängivna och i det närmaste fanatiska.
 8. Vad svamlar du om? Microsoft är 100 % laser-fokuserad på gamers med Windows 10. Spel för Windows är en brutalt mycket bättre upplevelse än på mac.
 9. Flopp såklart. Ingen seriös gamer använder mac som plattform. Så är det bara sen kan mac-talibanerna gråta sig till sömns över det men det är fakta. Apples främsta målgrupp vad gäller mac är creative professionals, hur vore det om Apple kunde ta och leva upp till det även numera?
 10. Erik1900

  Apple cancels Air Power

  Den ansedda (får man väl säga?) sajten ifixit har en kvalificerad gissning om varför Apple lägger ner Air Power och nämner framförallt både EU:s och amerikanska regler kring hur mycket elektromagnetisk inferens som tillåts från en elektronisk apparat samt värmeproblem: https://ifixit.org/blog/14883/what-finally-killed-airpower/ Apple lyckades helt enkelt inte få en platta där varje mm^2 yta kan laddas på och samtidigt ligga inom godkända värden. Som bekant kräver ju alla andra laddningsplattor att användaren rättar till enheten för att hitta "the perfect spot", nåt som Apple ville undvika med Air Power.
×