Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Helena016

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av Helena016

 1. Hej. Det var jag som startade denna tråd. Tänkte berätta hur det gick. Jag skickade in klockan via Mediamarkt där jag köpte den. Fick den tillbaka ofixad (trasig) med en extra kostnad på 399kr för att de kollat felet. Jag var inte glad. Ringde Applesupporten (som var lika trevliga som vanligt) och skickade in bilder på klockan igen så de fick omvärdera sitt utlåtande. Jag berättade tydligt att jag varit superförsiktig med klockan och att jag aldrig slagit i den. Sprickan upptäcktes en morgon när jag tog den från laddaren (originalladdare). Men nej. Apple kunde inte hjälpa till. Jag fick helt enkelt vända mig till mitt försäkringsbolag. De var vänliga och ersatte mig för likadan klocka plus den kostnad jag betalade för felundersökningen. Jag hade även tur att ha en självriskpott på försäkringen så det kostade mig ”bara” 100kr i självrisk. Har ännu inte köpt ny klocka. Jag tappade glädjen lite för att köpa ny. Tänk om samma sak händer igen? Men jag kommer förmodligen köpa en ny inom kort. Lycka till med era reklamationer.
 2. Hmm...jo det har jag...en 7:a som jag får skrämma liv i igen. Jag testar hemma ikväll
 3. Och det är exakt där jag har försökt på alla möjliga sätt. Duttat, tryckt 1 sekund, 2 sekunder o s v. Men ingen ruta med "kopiera" dyker upp. Har nu även testat på flera av mina kontakter men det funkar inte. Åter igen stort tack för att du är så hjälpsam. 🌸🌿
 4. Jo det blir väl så att jag får kontakta mitt försäkringsbolag. Hoppas jag får hjälp därifrån.
 5. Tusen tack. Tyvärr går det inte att trycka på bilden för att markera den. jag har provad att både dutta och hålla fingret på den runda bilden. Den får ingen ring runt sig. Är det någon inställning jag har som förhindrar eller är det något annat? Jag har en Xs och OS 12.1
 6. Jo så känner jag också. Jättetråkigt. Frågan är vad man har för rättigheter som konsument när man vet att man själv inte skadat klockan. Jag erkänner gärna om jag själv har gjort fel men i detta fall vet jag att jag inte gjort något som kan ha skadat glaset. Jag köpte inte till någon försäkring eftersom jag vet att jag är försiktig med mina saker. Inte en telefon har jag förstört glaset på under alla år så det kändes onödigt. Suck Vad jag läst på amerikanska sidor är att den försäkring man köper till inte heller täcker upp... Jag kan ha läst fel men det var så jag uppfattade det.
 7. Tack för ditt svar! Jag vet dock inte hur man gör för att komma åt bilden. Den är tagen för längesedan med en annan telefon jag hade (också iPhone). Går jag in på kontakten så kan jag inte markera bilden heller....eller jag vet snarare inte hur man gör. Hur gör du för att markera bilden? Om jag går in på "ändra" så verkar jag bara kunna byta bild eller ta en ny. Inte markera och spara den bild som ligger där.
 8. Är det fler som har fått oförklarliga hårfina (knappt synliga) sprickor runt skärmen? Jag såg att min series 3 42 mm en morgon hade en supertunn spricka som började nere i högra hörnet och följde längs långsidan och fortsatte runt hörnet till ovankanten. Jag har inte slagit i den och inte tappat den. Den var hel när jag la den på laddning kvällen innan och på morgonen när jag (av någon anledning) skulle prova att duscha med klockan såg jag när jag skulle vrida ur vattenlåset att det var något konstigt i kanten. Kan det vara möjligt att batteriet spräckt glaset? Jag Googlade på detta och hittade bilder på liknande spricka. Dumt nog tog jag inget foto på min klocka innan jag lämnade in den på MediaMarkt. De i sin tur skickade klockan till Mcare och de skickade den till Apple. Självklart kom de fram till att det var yttre påverkan. Och jag har verkligen inte slagit i den. Sådant märker man. Så nu får jag betala 4.200 kr för att få den lagad...500 kr mer än vad den kostade ny i mars -18. Jag har valt att inte få den lagad för den summan. Men måste ändå betala 399:- för att få tillbaka min trasiga klocka. Suck. Jag har istället ringt Apple support som har startat ett ärende på det och ska skicka dem bilder på klockan när jag får den tillbaka från MediaMarkt. Känns så surt att behöva "bråka" när man vet att man har varit försiktig. Har någon här erfarenhet av liknande och kan ge något råd? Bilden jag lägger in påminner om den som är på min klocka. Men den är lånad. Sprickan på bilden är kraftigare än den som är på min klocka.
 9. Helena016

  Spara kontaktbild

  Hejsan Någon här kan säkert hjälpa mig. Jag har en kontaktbild i min iPhone på en person som jag så gärna vill spara som bild på min dator/mobil. Men jag har inte lyckats hitta hur man kan spara ner den. Den syns ju som den runda bilden vid själva kontaktinfon och den kommer upp stor på skärmen när jag ringer personen. Hilfe! :)
×
×
 • Skapa nytt...