MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

HagaKyrkogata

Medlem
 • Antal inlägg

  12
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om HagaKyrkogata

 • Medlemstitel
  På gång
 1. HagaKyrkogata

  Egen ringsignal iPhoneX

  Tänkte jag skulle pröva med en egen ringsignal också för min iPad...jag kopierade därför förfarandet med min iPhone och det gick som på räls med synkronisering 'och allt' - ända till att HollowTalk INTE dök under rubriken Ljud i min iPad😔 PS Under 'Ljud' finns det Ringsignal resp Notisljud. Har Notisljuden .m4r som filändelse?
 2. HagaKyrkogata

  Egen ringsignal iPhoneX

  Tack lappen71, nu har jag min HollowTalk som ringsignal på min iPhone X 😀
 3. HagaKyrkogata

  Egen ringsignal iPhoneX

  Synkat och klart! Men var finns "låten" på min iPhone X?
 4. HagaKyrkogata

  Egen ringsignal iPhoneX

  Nu har jag synkat...men hur välja mitt röstmemo som ringsignal?
 5. HagaKyrkogata

  Egen ringsignal iPhoneX

  Gammal man gör så gott han kan...🙏 för all hjälp som så småningom ledde till och mig på rätta vägar (verkar det som). Nu har jag synkat och skall snart titta efter om jag kan spela upp mitt röstmemo som en ringsignal (Hollow_Talk)
 6. HagaKyrkogata

  Egen ringsignal iPhoneX

  3. I listan under Inställningar på vänstra sidan an iTunes-fönstret klickar du på den typ av innehåll som du vill synkronisera eller ta bort. Slå på synkronisering för en innehållstyp genom att markera kryssrutan intill Synkronisera. 4.Markera kryssrutan intill varje objekt som du vill synkronisera. FINNS INGA KRYSSRUTOR 5.Klicka på knappen Utför i det nedre högra hörnet på skärmen. Klicka på knappen Synkronisera om synkroniseringen inte startar automatiskt. FINNS INGET UTFÖR FINNS INGEN KNAPP SYNKRONISERA
 7. HagaKyrkogata

  Egen ringsignal iPhoneX

  Synkronisera eller ta bort innehåll med iTunes Öppna iTunes och anslut enheten till din dator med en USB-kabel. Klicka på enhetssymbolen i det övre vänstra hörnet på iTunes-fönstret. Lär dig vad du ska göra om du inte ser symbolen. >Klicka på enhetssymbolen i det övre vänstra hörnet på iTunes-fönstret Hur ser enhetssymbolen ut?
 8. HagaKyrkogata

  Egen ringsignal iPhoneX

  Och dessa fundamentala funktioner kräver att jag har en MacBook (vilket jag råkar ha)? En 'ensam' Apple-produkt (som t ex min iPhoneX) räcker inte för att skapa en egen ringsignal från en t ex med-iPhonen-inspelad melodislinga?
 9. HagaKyrkogata

  Egen ringsignal iPhoneX

  Hur gör jag det, synkar?
 10. HagaKyrkogata

  Egen ringsignal iPhoneX

  Nu har jag gjort en inspelning med hjälp av Röstmemot. Filen har jag lagt i Filer i min iPhoneX. Hur flyttar jag filen till iTunes?
 11. HagaKyrkogata

  Egen ringsignal iPhoneX

  Den musikfil jag har en mp3, hur gör jag den till m4r? Bara att ändra filändelsen?
 12. HagaKyrkogata

  Egen ringsignal iPhoneX

  I nedanstående länk nämns Audacity som (gratis)app...verkar inte finnas 2018...HJÄLP!!! https://macworld.idg.se/2.1038/1.525694/gor-ringsignaler-till-iphone-av-din-musik-gratis
×