Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

HagaKyrkogata

Medlem
 • Antal inlägg

  27
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om HagaKyrkogata

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Plats
  sverige
 • Intressen
  digitala

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2017
 • Appleprylar
  mac, iphone, ipad

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tack alla hjälpsamma människor😁 Jag högg av den gordiska knuten och gjorde om allt från början... ...och -tro det eller ej- det funkade😁
 2. Jag cirklar runt mellan mina två iPhone (6 och 8; får ibland besked att jag saknar AppleID-trots att jag just skapat ett nytt!) Känner mig som en Martin Ljung som vill t'at från början... Kan jag nollställa min nya 8:a och börja om från början? På min iPhone 6 finna ju allt kvar, t ex BankID- och Swish-apparna.
 3. Mig veterligt har jag aldrig använt det (lösenordet, alltså). Däremot AppleID (vilket jag kan i sömnen). HJÄLP!
 4. Det gick alldeles utmärkt att flytta allt innehåll på min iPhone 6 till min nya iPhone 8😁 Se'n tafflade jag uppenbarligen till det😞 Jag raderade nämligen de transfererade Swish- och BankID-apparna för att ersätta med nya i iPhon 8an... Om jag vill hämta ny BankID-app från AppStore avkrävs jag förutom AppleID (som jag kan) jag också ett lösenord... Detta lösenord är inte detsamma som den sifferkombination som är alternativet till TouchID! HJÄLP!
 5. Tack för hjälpen 🙂
 6. Det verkar som om min iPhpne 6s inte vill uppgradera sig (varken automatiskt eller manuellt) il IOS13.3. Har Apple stoppat denna typ av uppdatering?
 7. Thank U Lappen71 for your kindness and professionalism-->my (Google) Contacts are now transferred:-)
 8. Ja, jag har mina kontakter på Google, flera hundra. Vilken 'Kontakter'app skall jag använda i kombination med GMail-appen så att jag kan använda mina kontakter för sändning/mottagning av mail?
 9. Hade nästan tänkt det själv...men de andra nämnda? Kontakter kommer från gmail tror jag, går den att spara (separat) till iCloud (eller Google)?
 10. Tack Raphael:-) Allt går bra att överföra från iCloud - utom min appar 'utanför standardssystemet' t ex Kontakter, Facebook, Sportstracker, BankID, minBank mm mm. Något jag missar?
 11. På vad sätt är den urusel?
 12. Om det inte visas någon startskärm, vad gör jag då?
 13. Jag vill överföra 'allt' från SE till 6s, dvs också appar som t ex Facebook, Sportstracker och Kontakter. Hur gör jag?
 14. Tack TryckVågen! Så Du har inget särskilt abonnemang för klockan (kostar tex 99:-/mån hos Tre.se)? Men vad händer då om Du skulle ramla och inte kunna kommunicera med omvärlden. Ringer Din klocka då SOS Alarm på 112?
 15. Jag har en iPhone X med ett Fello-abonnemang. Funderar på att köpa en Watch 4 44 mm som tydligen finns i två versioner GPS och GPS+Cellular. Är det absolut nödvändigt med ett separat abonnemang för klockan? Om svaret är ja, varför?
×
×
 • Skapa nytt...