Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

William1996

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om William1996

 • Medlemstitel
  Nykomling
 1. Hej! Lyckas inte var/hur man väljer SIM-kort trots att jag sökt på primär.. kommer bara till inställningar-telefon.. hittar inte heller hur man ändrar koppling i kontakter..
 2. Nya, är att det är ett nytecknat abonnemang från en vecka tillbaka, har fortfarande kvar mitt gamla och när jag messar från det så finns ej problemet, enbart från det nya abonnemanget med den nya telefonen. Med korrekta inställningar menar jag att min pappa har enbart hans eget nummer som tillgängligt för kontakt via iMessage och min lillebror har enbart sitt eget nummer tillgängligt för kontakt via iMessage.
 3. Allt började med att jag igår messade min lillebror och fick ett svar från min pappa. Sen skulle jag messa min lillebror och såg då att det var samma konversation som min pappa och jag haft. Raderade konversationen o skickade varsitt sms till de, det funkade. Men efter tio minuter hoppade konversationen ihop igen, och bara en av de får smsen men det varierar, jäkligt skumt. De har olika apple-id och olika telefonnummer, alla imessage inställningar osv är korrekt inställda, pratat med applesupporten många timmar och de har inte en susning... Någon här som vet vad det kan bero på? Kan tilläggas att det bara är såhär när jag messar från mitt nya abonnemang på en nyköpt iphone XS. Detta problem uppkommer inte vid messande från andra lurar.
 4. När jag ska messa en polare som har mitt gamla abonnemang och något annat nummer samtidigt får jag upp meddelandet ”Du försöker skicka meddelanden till personer som är kopplade till olika linjer. Vilken linje vill du använda?” Sen finns alternativen Primär eller Avbryt. Se bild! Hittar inget på google och applesupport har ingen aning i vanlig ordning... någon som känner till detta?
×
×
 • Skapa nytt...