Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mackan1984

Medlem
 • Antal inlägg

  11
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av Mackan1984

 1. Helt rätt! Han kan nog inte titta på en 55” tv med 4K heller då det bara är 80 ppi. Kan inte förstå hetsen med ”bästa skärm” på nånting som är 5-6.5” där jag aldrig skulle kunna njuta av en film eller serie. Bilder är också mycket bättre att njuta av på större skärmar och du missar felen på så liten skärm.
 2. Då måste jag ha synfel. jag försökte se skillnad på displayerna med min trasiga X när jag köpte Xr men kunde bara se att Xr inte blev lika ljus. Att Xr har större skärm gjorde dock ett mycket mer positivt intryck än detaljer.
 3. Jag köpte en begagnad iPhone XR på halebops begagnatshop för 7500:-. Den var helt orörd och var antagligen en kund som lämna tillbaka sin efter knapp vecka. Hade en iPhone X innan som displayen pajade på och jag fick försäkringspengar och ville förnya. Displayen är väldigt bra vad man än tror efter att läsa om specs-siffror, enda är att ljusstyrkan känns lite svag i sommarens sol. Men om jag var du skulle jag hålla ut tills höst när du får dual kameror på XR2(?). Plus uppdaterad mjukvara till kamera tillsammans med allt annat nytt. Om det inte är tillräckligt intressant får du ju även fjolårets XR ännu billigare då.
 4. Mackan1984

  Köpa HomePod

  Funderar på att köpa en HomePod, blir ju med engelsk Siri tyvärr men tänkte kolla om det är en dum idé? Den måste ju gå att ställa om till svenska den dag HomePod uppdateras för detta eller vad tror ni?
 5. Tycker kameran är den enda anledningen att byta smartphone numera. Cpu/Gpu har inte känts trött sen iphone 5s på iOS. Tillverkarna håller ju hårt i den funktionen då dom vet att appar eller OS inte utnyttjar kapaciteten. Börjar mellanklass-lurarna knäcka mjukvaru-algoritmerna för bilderna så är det ju kört för premium-klassen då de ofta har samma hårdvara.
 6. Jag tror jag får köpa en skärm om jag ska njuta av den som tänkt...
 7. Kan någon som är insatt i detta hjälpa mig? Köpt en Macbook Pro 13 2018 i denna konfig: 2,3 GHz fyrkärnig åttonde generationen Intel Core i5‑processor, Turbo Boost upp till 3,8 GHz Retina-skärm med True Tone Touch Bar och Touch ID Intel Iris Plus Graphics 655 16 GB 2133 MHz lpddr3-minne 256 GB ssd-lagring Fyra Thunderbolt 3-portar Bakbelyst tangentbord – svenskt har nu kopplat in en egpu med rx570, måste jag ha en extern skärm för att utnyttja den alls? försökt googla men hittar ingen bra guide. har både mac os och win 10. fortnite är skräp i mac os med egpun som den känner av direkt. Testat att köra ”föredra egpu” i Mac OS och är sämre än intern. Har inte lyckats få win 10 att känna av egpun och stannar på Windows-loggan vid omstart.
 8. Är tyvärr inget geni i detta men är det alltså 25%+13%+våra elektronik-skatter?
 9. om du kan använda touch nånstans på skärmen kan du försöka med att aktivera VoiceOver genom Siri och försöka svepstyra på den delen touchen funkar för att försöka välja lita på. annars är det nog tyvärr så att du får byta skärm.
×
×
 • Skapa nytt...