MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mackan1984

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Mackan1984

 • Medlemstitel
  Nykomling

Profil

 • Plats
  Skaraborg
 • Intressen
  Teknik-prylar och kreativa projekt som jag aldrig slutföljer

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Appleprylar
  MacBook Pro 13” -18, iPad Pro 10.5”, iPhone XR, Apple Watch S4, AirPods, Apple TV 4
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Mackan1984

  Köpa HomePod

  Funderar på att köpa en HomePod, blir ju med engelsk Siri tyvärr men tänkte kolla om det är en dum idé? Den måste ju gå att ställa om till svenska den dag HomePod uppdateras för detta eller vad tror ni?
 2. Mackan1984

  Hur bra kamera behöver vi?

  Tycker kameran är den enda anledningen att byta smartphone numera. Cpu/Gpu har inte känts trött sen iphone 5s på iOS. Tillverkarna håller ju hårt i den funktionen då dom vet att appar eller OS inte utnyttjar kapaciteten. Börjar mellanklass-lurarna knäcka mjukvaru-algoritmerna för bilderna så är det ju kört för premium-klassen då de ofta har samma hårdvara.
 3. Jag tror jag får köpa en skärm om jag ska njuta av den som tänkt...
 4. Kan någon som är insatt i detta hjälpa mig? Köpt en Macbook Pro 13 2018 i denna konfig: 2,3 GHz fyrkärnig åttonde generationen Intel Core i5‑processor, Turbo Boost upp till 3,8 GHz Retina-skärm med True Tone Touch Bar och Touch ID Intel Iris Plus Graphics 655 16 GB 2133 MHz lpddr3-minne 256 GB ssd-lagring Fyra Thunderbolt 3-portar Bakbelyst tangentbord – svenskt har nu kopplat in en egpu med rx570, måste jag ha en extern skärm för att utnyttja den alls? försökt googla men hittar ingen bra guide. har både mac os och win 10. fortnite är skräp i mac os med egpun som den känner av direkt. Testat att köra ”föredra egpu” i Mac OS och är sämre än intern. Har inte lyckats få win 10 att känna av egpun och stannar på Windows-loggan vid omstart.
 5. Har ingen vidare kunskap men googla fram detta 😅
 6. Är tyvärr inget geni i detta men är det alltså 25%+13%+våra elektronik-skatter?
 7. Mackan1984

  Kraschad iPhone 8

  om du kan använda touch nånstans på skärmen kan du försöka med att aktivera VoiceOver genom Siri och försöka svepstyra på den delen touchen funkar för att försöka välja lita på. annars är det nog tyvärr så att du får byta skärm.
×