Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Carin

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Carin

 • Medlemstitel
  Nykomling
 1. Tack för råd och dåd, jag ska testa lite olika varianter. Datorn är från 2015, men ny för mig 2016...
 2. Ledsen, filen vill inte, men det är alltså Appstores egen uppdateringssida, kan inte länka den, men jag kan bara läsa uppdateringarna om jag viker ner skärmen bakåt. Och underst här vid gemet där filändelserna står - de är knappt läsbara för mig...
 3. Försökte skicka en bild men den misslyckades att ladda upp!!! Den sämsta sidan i macen är appstore/uppdateringar, knappt synlig och den tog jag en bild på som inte vill - hur raderar man en uppladdad bild?
 4. Försökte göra skärmdump och kopiera text, men det blir ju tydligt här så det känns meningslöst. Här läser jag glasklart!!
 5. Hej Alix, jag har Mac OS High Sierra 10.13.6
 6. Hej, jag är sedan två år ägare till en MacBookAir som inhandlades sprillans ny. Har märkt att med varje uppdatering så verkar texten bli ljusare för varje gång. Det är knappt jag ser vad det står på vissa ställen för att det är så ljust grått. Har försökt ändra med det som finns tillgängligt i inställningar utan att lyckas. Är det något speciellt för Apple, och gör man som reklambyråerna, låter alla hemsidor bli så ljust textade att det ibland är omöjligt att fylla i en kupong? Är det fler som upplever samma sak eller kan det vara systemfel på min lilla låda? Får lägga ner skärmen för att läsa vissa saker, bla uppdateringssidan...Tacksam för tips och råd.
×
×
 • Skapa nytt...