Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Robing24

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Robing24

 • Medlemstitel
  Nykomling
 1. Yep, har full koll på allt sånt, bara den tekniska biten jag är fundersam över att det ska fungera bra i Sverige sen också.
 2. Pratat med Apple support och tydligen enligt "en tekniker" ska den fungera fint i Sverige om jag köper den i Hong Kong. Vågar man lita på det?
 3. Absolut det är jag medveten om. Undrar bara om den skulle gå lika bra att använda i Sverige även fast jag köper den i Hong Kong
 4. Hej! Min tekniska nivå är inte den högsta så skulle uppskatta er hjälp som har lite mer koll! Är i Hong Kong och funderar på att köpa en Iphone 8+ men de säljer bara A1864 Modellen här och på Apple's hemsida så verkar det som att man behöver A1897. Var på Apple-butiken och där trodde dem dock att det skulle fungera att använda den i Sverige. Båda modellerna stöder dock samma LTE Bands. Så... Någon som vet om det skulle gå att köpa i Hong kong och använda i Sverige? Tack på förhand!
 5. Hej! Min tekniska nivå är inte den högsta så skulle uppskatta er hjälp som har lite mer koll! Är i Hong Kong och funderar på att köpa en Iphone 8+ men de säljer bara A1864 Modellen här och på Apple's hemsida så verkar det som att man behöver A1897. Var på Apple-butiken och där trodde dem dock att det skulle fungera att använda den i Sverige. Båda modellerna stöder dock samma LTE Bands. Så... Någon som vet om det skulle gå att köpa i Hong kong och använda i Sverige? Tack på förhand!
×
×
 • Skapa nytt...