MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Kretsloppan Lindeman

Medlem
 • Antal inlägg

  15
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om Kretsloppan Lindeman

 • Medlemstitel
  På gång

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Kretsloppan Lindeman

  Mail i Mac OS X uppdaterar dåligt och hittar inte mail

  "...har alltid fungerat bra, tills Steve Jobs avled." just den dagen blev det uppfuckat... Steves död var värre än Milleniumbuggen, världen är inte den samma sedan dess.
 2. Eller skicka med https://wetransfer.com eller liknande.
 3. Kretsloppan Lindeman

  Spillde te i datorn..

  Med ett knippe ris kan man banka ut fukten ur maskinen, det har jag läst på internet (funkar också på onda andar och orena tankar).
 4. De missade CMD + H för att gömma en app som är det kortkommando jag använder mest en helt vanlig dag.
 5. Kretsloppan Lindeman

  Office för Mac på PC osv

  No shit Sherlock
 6. Kretsloppan Lindeman

  displayproblem - går det att fixa till ?

  Om det är yttersta lagret på skärmen som håller på att lossna, är detta ett känt fel. Lämna in den till en Apple-ÅF eller Apple (beroende var du har köpt den), förhoppningsvis får du skärmen utbytt.
 7. Rubriken borde vara "Ställ INTE klockan"... Har man varit med förr, väntar man ett par versioner och slipper en massa problem - gäller alla uppgraderingar inkl. Mac OS/Windows. Eller så kör man uppgraderingar på en extra maskin man inte bryr sig om eller är beroende av för jobb etc... Tänker på alla stackars newbies som inte fattar detta och sedan gnäller och ger OS & appar dåliga betyg 😂
 8. Enklaste sättet att "vara säker" - håll Bluetooth avstängt.
 9. Kretsloppan Lindeman

  Hur många externa hårddiskar?

  USB-diskar är ingen höjdare om man behöver några stycken diskar, bättre att köpa Thunderbolt/Firewire (beroende på vilka portar din dator har) som man kan seriekoppla, har högre konstant överföringshastighet och rent allmänt är ett bättre val om man ska ha flera diskar inkopplade samtidigt. Tyvärr rekommenderar många Apple ÅF (inkl. Apple själva) USB-diskar till konsumenter, vilket är ganska korkat eftersom det hade varit mycket bättre för oss alla Mac-användare (och de PC-användare som använder Thunderbolt) om efterfrågan hade ökat på Thunderbolt-diskar/kabinett och vi därigenom fått större urval och lägre pris.
 10. Kolla med Apple om de är officiella återförsäljare. Om de inte är ÅF, hade jag inte handlat där... känns inte speciellt seriöst om de håller på med "grå-import", man vet ju inte var de får grejorna ifrån, det kan ju vara stöldgods, recond etc.
 11. Kretsloppan Lindeman

  Problem inlogg efter uppdatering

  I den här artikeln https://discussions.apple.com/thread/8085312 löste någon problemet genom att helt enkelt koppla in datorn med en Ethernetkabel istället för Wifi, kör en omstart för säkerhets skull. Om du inte har testat, kan det ju vara värt ett försök.
 12. Kretsloppan Lindeman

  Problem inlogg efter uppdatering

  Menar så klart: (eventuellt starta om)
 13. Kretsloppan Lindeman

  Problem inlogg efter uppdatering

  Prova med att koppla in datorn med en ethernetkabel till ett nätverk och sedan logga in (eventuellt starta).
×