MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Oscarbro

Medlem
 • Antal inlägg

  10
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Oscarbro

 • Medlemstitel
  På gång

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Låter som ett hårdvarufel (displayen/kontakt till den). Prova stegen här för att utesluta mjukvaruproblem; https://www.99.se/forum/t/301416-felsoka-iphone-och-ipad Hjälper det inte så lämna in till Apple själva eller en auktoriserad serviceverkstad.
 2. Oscarbro

  Nu har Apple Pay kommit!

  Ja, i princip alla terminaler som accepterar NFC/Apple Pay bör acceptera NFC/Android Pay eller NFC/Samsung Pay så länge kortet som är inlagt är ett VISA eller Mastercard.Amex, Diners, Eurocard, Supreme Card m.fl. lär dock bara fungera om butiken man handlar av accepterar korten och betaltjänsten har stöd för att lägga till korten. Just nu fungerar ju ingen av dessa kort med någon mobil betaltjänst förutom möjligtvis Supreme Card som jag tror har en egen betaltjänst kallad "Loyo Pay".
 3. Oscarbro

  Väderläget just nu

  Grådassig dimma, med spridda solglimtar.
 4. Oscarbro

  Klagomuren

  Alla krediter räknas som lån även om du inte utnyttjar krediten. Har du kredit för 3000 på lidex där ditt saldo är 0 så ser de detta som en skuld på 3000. Många kreditupplysningar är också negativt för det kan också ses som lån.
 5. Oscarbro

  Bolån plus blancolån?

  Blancolånen är fördelade på 2 lån och sedan är det 4 krediter plus bolånet. Sälja huset är inget alternativ, för detta är det bättre att titta på bordet på billiga lån
 6. Oscarbro

  Fotbollstråden ⚽️

  Han är en bra taktiker, men han vet inte hur man ska komma överens med människor
 7. Oscarbro

  Klagomuren

  Man kan få skuld och hamna hos krf av många anledningar och i mitt fall är det inte Jag som gjort fel. Annat än att litat på fel person! Men ändå, om du funderar på att ta ett lån - se ämnet http://www.pengaro.se/lan-utan-uc/
 8. Leta reda på en lista på dina säkerhetskopieringar: Klicka på i menyfältet. Skriv in eller kopiera och klistra in följande: ~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/ Tryck på returtangenten. Hitta en specifik säkerhetskopia: Öppna iTunes. Klicka på iTunes i menyfältet och välj Inställningar. Klicka på Enheter. Kontrollklicka på säkerhetskopian som du vill ha och välj Visa i Finder.
×