Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Majkii

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senaste besök

Allt postat av Majkii

  1. Jag har faktiskt testat detta ett par gånger och även varit inne i cmd och kört "flushdns" osv. Men jag tackar för tipset! 😕 Ps. Jag tror nog att det är routern som det är problem med helt enkelt.. Zyxel P-320w är inte något för 2018
  2. Har du några rekommendationer på en bra router men rimligt pris?. Jag tror nog också att det är routern det är fel på.
  3. Hallå där, nu är man ganska less på att internet fortsätter försvinna mellan 5-20 sekunder och kommer tillbaka, jag har en rätt gammal Zyxel router men den har inte krånglat förut så ( är inte riktigt säker på ifall det har blivit något fel på den senaste tiden ). Har uppdaterat drivrutinerna till nätverkskortet och routern till senaste och använder Windows 10. Har testat andra Dns servrar också men har inte direkt fungerat. Det jag vet är att ifall jag kopplar min kabel in i väggens modem så fungerar det hur bra som helst att spela men då är problemet att det inte bara är jag som använder mig av internet, men vi har ( Bahnhof Fiber 100/100 ). Det ända alternativet jag såg var att ladda ner Pingplotter men jag förstod inte så värst mycket av det, men här är en screenshot på när jag tappade anslutningen till spelet så det kanske är någon som vet vad problemet kan vara här.
×
×
  • Skapa nytt...