Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

baconatte

Medlem
 • Antal inlägg

  27
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

2 Neutralt

Om baconatte

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Plats
  fbg

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1985
 • Appleprylar
  iphone 6 iphone7 mac mini
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tack för svar. Allt fixat.
 2. Verkar som en hårddisk inte var mottaglig. Tog en annnan som visade sig så nu kör vi igen.
 3. Självklart. Då dyker en hårddisk upp. Jag markerar det jag vill flytta men sedan är det borta hittar det inte på hårddisken
 4. Precis. Men problemet är att ingen hårddisk dyker upp där. Bara detta.
 5. Hej försöket lägga över bilder från iphone till extern hårddisk med bildinsamling. Men den externa hårddisken dyker inte upp som adress. Se bild. Skulle ju vara enkelt.Är det något jag missat? missat
 6. Som det är nu så tar det lång tid för bilder att öppna i macen. Och det beror väl på att alla bilder måste läsas in. Eller har jag fel.
 7. Jag vill tömma min iphone på bilder. Men också lägga över dem på en extern hårdisk. Problemet är att det är så många på ifånen att det inte går att exportera till datorn pga platsbrist. Jag lagrar också i Icloud och vill behålla dem där. Så att jag får en tom telefon men bilderna kvar. Men om jag raderar en bild raderas ju den också i Icloud. Dessutom så tar ju ”bilder” eoner på sig att öppna som jag tror beror på att antalet bilder där. Finns det ngn enkel väg att fixa bilderna till en extern hårdisk?
 8. Det är här som det strular. Popupfönstren godtar inte några lösenord . Jag har nollställt nyckelringen via min inloggningskod till datorn. Men den godtas inte av dessa istället snurrar pizzahjulet för fullt
 9. Hur gör man för att få bort dessa? De blockerar ju datorn. Inte heller syns det ngn nyckelringsreparerare i menyn för nyckelring. Kanske det blir båtsänke ändå?
 10. Idag tappade min mac mini koncepterna. Det började med att det var problem med icloud och mail fortsatte med att appleid plötsligt var fel trots att jag uppdaterat det. Sedan rök mailen och som slutkläm detta som låser datorn. Jag har nollat nyckelringen men de kommer igen trots ett par säkra starter. Är det dags att omskola datorn till båtsänke? Eller har ngn ide om hur man hittar lösenordet till sin nyckelring el dyl. och får bort dessa.
 11. Jo min mac tappade upenbarligen inställningarna för det verktygsfält jog skapat trots att det redan fanns där uppe i menyn. Den ville helt klart att jag skulle göra om hela processen med att dra ett verktygsfält till en tom ruta. Och det var det jag inte fattade. Men nu verkar det funka igen.
×
×
 • Skapa nytt...