MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Peter 99

Medlem
 • Antal inlägg

  62
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

17 Neutralt

Om Peter 99

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Plats
  Malmö
 • Intressen
  Stereo och inredning samt fotografera.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2005
 • Appleprylar
  Mini,mus 2: gen,tangentbord,super drive iPhone 6 s
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Ok ! Då vet jag. Har ingen lust att ladda hem FF eller Chrome. Det har blivit knas med dom tidigare...
 2. Hej, Har en undran om SF Anytime. Info på deras hemsida att det funkar bäst med FF och Opera. Funkar den inte med Safari ? Eller krävs det FF och Google? Mvh Peter
 3. Jag gör väl det vanliga med datorn, typ surfar ,betala räkningar samt en hel del foto. Är medlem i en fotoklubb här i stan. Respekt att köra utan skydd!!😎 Tack igen!!
 4. Brandvägg på och det dolda läget är aktiverat! Jag kommer att köpa Malewarebytes i morgon för att vara på den säkra sidan. Det känns bra att ha ngn slags skydd som det trots allt är. Kan vidare förstå Alix resonemang men det verkar vara för "krångligt" för mig! Vet vidare att det inte finns just virus på Mac och att det är trojaner som är det farliga. Som vanligt tackar jag för hjälpen här inne! Ni är suveräna och det är en fröjd att ha kontakt med er!
 5. Hej, Jag har en fråga angående virusskydd. Har en ny Mac mini och jag vill naturligtvis att den skall ha ngt slags virusskydd. Har testat trailversionen och tror att den är bra. Vet också att den är omtyckt. Nu till frågan vad kostar den att ha i ett år ? Har letat lite men har inte hittat vad den kostar. Tacksam för svar!
 6. Tack för snabbt svar!!🤗😳
 7. Apple Magic Mause(felstavat ) v 2!
 8. Hej, Har en ny mus med dom inbyggda batterierna och jag undrar om det är ngn idé att ladda upp den med on knappen i läge på? Har läst det ngn stans kommer inte ihåg var ... Tacksam för svar!!
 9. Har precis pratat med Comhems kundtjänst. Dom kommer att sluta med mail helt och hållet!! Detta innebär att många får söka sig till andra adresser. Tycker det är skandal att dom bara slutar så där!!🤮
 10. Hej Har ytterligare en fråga om Bilder och USB Har kopierat över Bilder från min externa HD. Nu undrar jag om den nya datorn Mini kan läsa formatet Ms dos? Om inte vilket skall jag välja? Tacksam för svar!
 11. Ser nu och märker att jag har skrivit fel! Det är Bilder jag har och inte iPhoto.Detta borde ju innebära att det blir lättare att använda ett USB minne till att föra över bilderna. Tack även för info om TM. Snacka om att jag är glad att jag har en Mac och Mini då speciellt!🤩
 12. Jag har köpt en ny mini som jag skall hämta på M Store när den är tillverkad i China. M Store har en kampanj som ger mig en slant när jag lämnar in min gamla Mini. Har fått lite tips av er om att föra över program till ny mini. Detta gällde program köpta i App Store. MEN nu undrar jag hur jag skall göra med mina bilder i Iphoto. Vill mkt gärna ha kvar dom och få dom till min nya Mini.Kan jag lägga mina bilder på ett usb minne och dra och släppa i den nya Minin? Eller hur skall jag göra ... Tacksam för svar!
 13. Tack för snabbt svar och ny info.🤗.!
 14. Jag är nog intresserad av att inte ta med allt från den gamla datorn utan bara vissa delar. Typ iPhotos webbadresser samt mail. Lite lösenord kan ju vara bra att flytta med. En tanke affären M-store kanske kan hjälpa till med flytt? Jag kommer att få en slant för den gamla datorn så jag lämnar in den till dom. Lite funderingar så här på söndag em?! Tack för tips om TM visste inte att det funkade.
×