Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Peter 99

Medlem
 • Antal inlägg

  142
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

27 Neutralt

Om Peter 99

 • Medlemstitel
  Bra

Profil

 • Plats
  Malmö
 • Intressen
  Stereo och inredning samt fotografera.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2005
 • Appleprylar
  Mini 2018,mus och tangentbord gen 2,superdrive & iPhone 7
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Visste helt enkelt inte till detta. Jag har ändå haft Apple sen 2005 men man lär sig ngt nytt varje dag. Tack för din tid och svar!! Allt gott!!
 2. Toppen då slipper jag det! Var bara lite osäker där men nu vet jag. Tack för svar mina herrar!
 3. Jag brukar logga ut från te x Facebook och andra internet sidor. Jag tänkte att det är lika bra att logga ut här med! Resonemanget kanske haltar lite. Tror inte heller att Apple håller koll på vad jag gör på en hemsida!
 4. Vet inte men det känns säkrare att inte vara inloggad. Det kanske inte behövs egentligen! Tack för svaret i vilket fall som helst!!
 5. Är inloggad på Apple id på min lur. När jag vill logga ut kommer det fram en text: Vill du behålla en kopia av dina data på denna iPhone? Är lite osäker på vad jag skall göra? Jag kanske inte skall logga ut öht eller vad göra? Tacksam för svar !
 6. Kommer att ha minnet till att flytta bildfiler. Att det är av dålig kvalitet har inte så stor betydelse för mig. Det borde funka och det var på 8 Gb även om det är långsamt kan det funka. Det följde med en Canon kamera, det var ett erbjudande och jag nappade. Köpte inte kameran för att få ett usb minne, visste inte ens att det följde med. Blev varse när jag kollade i lådan.
 7. Har en svag aning att detta funkar på både PC och Mac kan det stämma?
 8. Det är formaterat till MS-Dos (Fat32) Säger mig inte så mkt
 9. Hej, Hittade ett usb minne när jag röjde i mina gamla prylar. Undrar om jag behöver formatera det? Minnet följde med en kamera som köptes för 5 år sedan. Jag har senaste os och är lite villrådig? Tacksam för svar!
 10. Jag hade dom ett tag. Tyvärr var det stul med elen i min lght så om jag hade på datorn och musik på och släckte ljusröret i köket så lät det som f-n i mina datorhögtalare. Pga detta sålde jag dom efter ett tag.
 11. Det är som en equeliser eller hur det nu stavas. Tar jag bort programmet så låter det dåligt dvs inte lika mkt effekt på ljudet. Du kan ställa in det som du vill och jag tycker att det blir bättre ljud helt enkelt! Det är inte bara det att det blir "bättre" utan ljudet blir fylligare och låter mer som en stereo.
 12. Hej, Jag har ett litet program som heter Boom som förbättrar ljudet som kommer ut från Minin. Kan rekommendera det! Har haft det länge och det är mkt bra! Borde finnas i App Store !
 13. Hej, Precis idag har jag laddat ner Coops hemsida. Använder Catalina och en mini från 2018. Inga problem för mig!!
×
×
 • Skapa nytt...