Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Peter 99

Medlem
 • Antal inlägg

  86
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

18 Neutralt

Om Peter 99

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Plats
  Malmö
 • Intressen
  Stereo och inredning samt fotografera.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2005
 • Appleprylar
  Mini,mus 2: gen,tangentbord,super drive iPhone 7
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Även jag har en Brother s/v skrivare. Funkar kalas!! Rekommenderas stort!!
 2. Tangentbordet är nu sålt!!
 3. Ja! Det är det först nämnda. Lurigt dom heter nästan likadant, men visst är det det först nämnda!
 4. Säljer ett tangentbord Apple original med lösa batterier. Det är trådlöst och fungerar felfritt. Det är varianten utan siffror vid höger sida, dom finns uppe på över raden. Det kan skickas då jag har kvar kartongen det låg i. Köparen betalar frakten! Pris 450:- prutat och klart!!
 5. Vill tipsa om att det kan finnas billiga tangentbord för Apple på Facebooks plattform. Tror att det heter Market Place där gjorde jag i alla fall ett fynd. Magic Tangentbord för halva priset. Begagnat var det men förpackningen var inte öppnad! Tjohoo vad det går!!!
 6. Hej igen! Nu verkar det funka helt plötsligt! Hajar noll men funkar gör det ...
 7. Ja det funkar inte!!Har prövat och starta om Minin men till ingen nytta!! Jag har en digital dosa som jag ansluter till datorn (mini) för att läsa av kortet!! Vet ej om det är den som fallerar eller inte! Det finns inget "hål" i själva datorn för att importera bilder, utan det måste ske med hjälp av nämnda pryl! Jag ser SD kortet i Finder inga problem där inte! Jag har en mini från 2018. Och os Mojave dvs det senaste! Ja det är en kamera! Canon Eos 7 D mark 2.
 8. Ja det funkar inte!!Har prövat och starta om Minin men till ingen nytta!! Jag har en digital dosa som jag ansluter till datorn (mini) för att läsa av kortet!! Vet ej om det är den som fallerar eller inte! Det finns inget "hål" i själva datorn för att importera bilder, utan det måste ske med hjälp av nämnda pryl! Jag ser SD kortet i Finder inga problem där inte!
 9. Ja det funkar inte!!Har prövat och starta om Minin men till ingen nytta!! Jag har en digital dosa som jag ansluter till datorn (mini) för att läsa av kortet!! Vet ej om det är den som fallerar eller inte! Det finns inget "hål" i själva datorn för att importera bilder, utan det måste ske med hjälp av nämnda pryl!
 10. Ja det funkar inte!!Har prövat och starta om Minin men till ingen nytta!!
 11. Hej, Har ett problem med att importera bilder från ett SD-kort. Har prövat med programmet Bilder och Bildinsamling men det funkar helt enkelt inte!! Vet inte vad som felar förmodligen är det jag som felar men det borde gå att lösa på ngt vis. Som vanligt tacksam för svar!!
 12. Tack för hjälp i vilket fall som helst. Kan meddela att jag även har uppdaterat Mojave! Tog hiskligt lång tid! Blev lite nervös men det löste sig!
 13. Tack för det! Men det får bli nästa hubb att köpas. Tycker den är lite dyr. Set står att den är kabelansluten innebär det att det är extern strömförsörjning? Det var en Belkin för cirkus 500:-
×
×
 • Skapa nytt...