Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Peter 99

Medlem
 • Antal inlägg

  89
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

20 Neutralt

Om Peter 99

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Plats
  Malmö
 • Intressen
  Stereo och inredning samt fotografera.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2005
 • Appleprylar
  Mini,mus 2: gen,tangentbord,super drive iPhone 7
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Hej, Här kommer en fråga om LR. Jag har problem med att installera det. Jag har tankat hem CC Cloud och LR och PS. Men jag kan inte installera dom. Ikonerna ligger i Dockan och jag har försökt dubbelklicka på CC appen i meny raden men det händer inget. Följden av detta är att jag inte kan föra över foton från Bilder till LR och PS. Tacksam för svar! Jag vet att ni är duktiga på detta och ni har hjälpt mig flera gånger så nu behöver er hjälp igen.
 2. Var lite knas när jag skrev mitt inlägg. Hade/har dålig koll på vad jag faktiskt har gjort, försökte själv med hjälp av Youtube men det blev knas som sagt. Däremot så har jag intrycket att Instagram helt klart är lite lättare att använda från en lur. Återkommer kanske och försöker med Moderskeppet så länge. Men tack för glada? tillrop.
 3. Har en fråga om hur jag går tillväga för att ladda upp bilder från från kamera till instagram. Har kommit en bit på vägen men det blir inte rätt. Bilderna laddas inte upp. Det är säkert inte svårt men jag har gått bet på uppgiften. Tacksam för hjälp!!
 4. Även jag har en Brother s/v skrivare. Funkar kalas!! Rekommenderas stort!!
 5. Vill tipsa om att det kan finnas billiga tangentbord för Apple på Facebooks plattform. Tror att det heter Market Place där gjorde jag i alla fall ett fynd. Magic Tangentbord för halva priset. Begagnat var det men förpackningen var inte öppnad! Tjohoo vad det går!!!
 6. Hej igen! Nu verkar det funka helt plötsligt! Hajar noll men funkar gör det ...
 7. Ja det funkar inte!!Har prövat och starta om Minin men till ingen nytta!! Jag har en digital dosa som jag ansluter till datorn (mini) för att läsa av kortet!! Vet ej om det är den som fallerar eller inte! Det finns inget "hål" i själva datorn för att importera bilder, utan det måste ske med hjälp av nämnda pryl! Jag ser SD kortet i Finder inga problem där inte! Jag har en mini från 2018. Och os Mojave dvs det senaste! Ja det är en kamera! Canon Eos 7 D mark 2.
 8. Ja det funkar inte!!Har prövat och starta om Minin men till ingen nytta!! Jag har en digital dosa som jag ansluter till datorn (mini) för att läsa av kortet!! Vet ej om det är den som fallerar eller inte! Det finns inget "hål" i själva datorn för att importera bilder, utan det måste ske med hjälp av nämnda pryl! Jag ser SD kortet i Finder inga problem där inte!
 9. Ja det funkar inte!!Har prövat och starta om Minin men till ingen nytta!! Jag har en digital dosa som jag ansluter till datorn (mini) för att läsa av kortet!! Vet ej om det är den som fallerar eller inte! Det finns inget "hål" i själva datorn för att importera bilder, utan det måste ske med hjälp av nämnda pryl!
 10. Ja det funkar inte!!Har prövat och starta om Minin men till ingen nytta!!
 11. Hej, Har ett problem med att importera bilder från ett SD-kort. Har prövat med programmet Bilder och Bildinsamling men det funkar helt enkelt inte!! Vet inte vad som felar förmodligen är det jag som felar men det borde gå att lösa på ngt vis. Som vanligt tacksam för svar!!
 12. Tack för hjälp i vilket fall som helst. Kan meddela att jag även har uppdaterat Mojave! Tog hiskligt lång tid! Blev lite nervös men det löste sig!
 13. Tack för det! Men det får bli nästa hubb att köpas. Tycker den är lite dyr. Set står att den är kabelansluten innebär det att det är extern strömförsörjning? Det var en Belkin för cirkus 500:-
×
×
 • Skapa nytt...