Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

dalaaa

Medlem
 • Antal inlägg

  3
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om dalaaa

 • Medlemstitel
  Nykomling
 1. Okej, tack för nyttig info! Nej, inte direkt. Men är inte bara på grund av priset, utan det är även för att jag vill ha en bättre mobil att kunna ta kort med under resan. Därför jag även är sugen på att köpa en ny mobil just här i Australien...
 2. Tack för svaren! Är du säker på att de inte har världsgaranti? För när jag förklarade för butiksbiträdet om att jag har tänkt att ta med mobilen till Sverige så sa han att det inte skulle vara några problem eftersom de har världsgaranti... Anade att det skulle kunna bli problem med tull och skatt. Har du någon aning om hur mycket det kan kosta?
 3. Hej! Är just nu i Australien och Sydney kommande dagar. Jag är inne på att kanske köpa en iPhone X innan jag åker härifrån eftersom den är billigare här. Har försökt att googla runt lite efter svar och råd, men de flesta trådar jag hittar är gamla och handlar om att köpa en iPhone i antingen England eller USA. Så, till min fråga. Tror ni att jag kommer få något problem med nätverket när jag kommer tillbaka till Sverige? Jag undrar även om ni vet om det kommer bli något problem med garantin och så vidare? Kommer vara på resande fot kommande månader och är i behov av en ny telefon, därför undrar jag om det är dumt eller inte att köpa en telefon här.
×
×
 • Skapa nytt...