MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mixxon

Medlem
 • Antal inlägg

  39
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

2 Neutralt

Om mixxon

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1980-02-19

Kontakt

 • Twitter
  mixxon

Profil

 • Plats
  Hjo

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2013
 • Appleprylar
  iPhone 7 · iPad mini 4 · MacBook Pro Late 2013 · Apple TV Gen 3
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

526 profilvisningar
 1. Eller bara swipe:a vänster på smskonversationen och tryck på det lila fältet ”Visa Notiser” 🤪
 2. Tryck först på smset du menar. Sedan på kontaktikonen längst upp. Sedan på ”info”. Reglaget vid ”Göm Notiser” är antagligen aktiverat. Avaktivera det, så försvinner månen.
 3. mixxon

  Bluetooth problem

  Eller omvänd ordning
 4. Harold & Kumar: Go To White Castle 😛
 5. mixxon

  Får ej sms från företag etc

  istället för att återställa hela telefonen kan det vara idé att först bara testa återställa nätverk. En annan fråga du skrev att ”vanliga sms funkar” men funkar specifikt iMessage för dig?
 6. mixxon

  Får ej sms från företag etc

  Vilken operatör har du? Min sambo hade samma problem med Vimla för ett halvår sedan.
 7. Här har Macworld skrivit en guide i ämnet: https://macworld.idg.se/2.1038/1.652262/mac-extern-skarm edit: Den verkar ju fått bra recensioner iallafall. Vissa påpekar det relativt låga pixelantalet med tanke på att det finns bättre teknik att tillgå. "inte köper du en HD-tv när det finns 4K apparater" Men med det sagt, en prisvärd skärm vad jag kan se.
 8. Jag har ett alternativ som heter "Innehåll" längst upp till vänster? Om jag väljer "Visa alla enheter" och sedan själva hårddisk-partitionen (i mitt fall "Macintosh HD") brukar det funka att radera... testa även att skriva ett logiskt namn till din nya partition alltså inte bara "IIII".
 9. Jag har en "tom" ringsignal om du vill ha? Koppla bara in din iPhone till iTunes och välj "Signaler" under "På Min Enhet" i vänsterkolumnen och dra filen till biblioteket. Och sedan "Synkronisera". Sedan Väljer du den som standardringsignal och tilldelar din flickvän en annan. Då behöver du inte använda den fysiska "ljudlös-knappen". edit: Eftersom filtypen .m4r inte är tillåten här, var jag tvungen att lägga den i en mapp och komprimera den. ringsignal.zip
 10. Svar NEJ. "Med delade inköp debiteras samordnarens konto för alla nya inköp från iTunes, Apple Books och App Store som familjen gör." Källa: https://support.apple.com/sv-se/HT201060
 11. mixxon

  Delad kalender

  Gå in på icloud.com och kika på inställningarna där. Om det ser ut som på min bilde så testa att ta bort delningen mellan era konton och lägg till den igen.
 12. mixxon

  Inloggning Icloud

  Har du Tvåfaktorsautentisering aktiverat på ditt konto? Det kan strula till det med äldre versioner av macOS. Jag upplevde det med Mavericks, till och med.
 13. mixxon

  Felmeddelande vid utskrift.

  Testa annars att ta bort skrivaren och lägg till den igen under Inställningar > Skrivare.
 14. mixxon

  Apple Watch 4

  Ja men då har du väl modellen med e-sim iallafall. Om du nu inte behöver ha mobilen med dig men fortfarande kan ringa och ta emot samtal/sms:a? Har du Tre som operatör? Hur gör man för att liksom få igång e-sim:et då? Det blir väl en ytterligare kostnad på ditt nuvarande abonnemang, eller hur löser man det? Men vad är det som du inte är riktigt nöjd med då? Klart det är säljsnack GRATTIS förresten 🎉
 15. mixxon

  Apple Watch 4

  Jag har ingen själv men är lite nyfiken på en med "cellular". Vilken modell har du? Jag hade gärna kastat min iPhone och bara kört med klocka 😊 Synd bara att man inte kan skaffa ett abonnemang enbart för det. Men det kommer kanske. Förhoppningsvis!
×