Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Ardrí

Medlem
 • Antal inlägg

  3 841
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Ardrí

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1979-01-26

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  GBG

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej
 1. Det hoppas jag verkligen inte. Dom börjar säkert ta betalt i såna fall
 2. Den här frågan kan man inte diskutera på macword fattar ni väl
 3. Nej jag snackar bara skit och försöker spela tuff
 4. Laid all the time, jag har fru OCH flickvän.
 5. Ok Jag menar att du "låser" upp en trialversion till fullversion är inte samma sak som att få trialversionen att funka på en dator den inte är avsedd för, jag håller med dig om att båda är licensbrott. Absolut. Men det ena alternativet innebär ju att du "stjäl" genom att inte betala för din "fullversion". Forumet tillåter inte att vi länker eller på ngt sätt uppmanar folk att ladda ner piratversioner och det respekterar jag. Jag kommer även att respektera om dom beslutar att vi inte får prata om hackintosh, men det skulle vara jävligt tråkigt. I kort; Licensavtalet är mellan mig och Apple och jag skiter fullständigt i det. Jag laddar helst inte ner en piratversion av os x utan anpassar min egen efter köpt kopia.
 6. Nej vad jag menade är att det exempel du nämnde inte är ett licensbrott utan något helt annat. Att cracka en trialversion är ju inte detsamma som att installera trialversionen på ngn annan dator än den avsedda.
 7. Du har ju inte betalt för retailversionen? Jag köpte en OS X install och körde sen Msiwindosx86 men ska snart ge mig på en 132-boot. Ingen här har väl länkat till piratversioner? Det är en enorm skillnad.
 8. Du får diskutera och ventilera hur mycket du vill, det är ju själva motsättandet av diskuterandet jag är emot här. Att folk vill förbjuda diskussionen.
 9. Läs på innan du skriver. Och ärligt talat, har du inte vettigare saker för dig i livet än att diskutera Apples användaravtal? Vafan liksom...det här börjar bli löjligt...vad bryr DU dig för? Låt folk installera vafan dom vill på vad dom vill. Jobbar du för Apple? Är du orolig för att dom ska förlora intäkter? Vad exakt är det som gör dig upprörd vad det gäller osx86?
 10. Att ni orkar...skaffa ett liv förfan. Apple har väl egna advokater? Behövs inga tvättstugepoliser.
 11. Här kommer min men jag har den tyvärr bara i 1024x600
 12. Jag har två stycken hemma med 10.5.6 installerat(MsiWindosx86.iso) och båda två är knäpptysta. Jag har en kompis på jobbet som har en och den är också knäpptyst. Jag har inte sett folk klaga över fläktar på msi wind forumet. En annan kompis till mig har 10.5.6 på sin lenovo s10 och den låter inte heller. Har du en länk till dessa "tester"? Eller är det bara skitsnack?
×
×
 • Skapa nytt...