Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Kim17

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av Kim17

 1. Tack! Det var så jag förstod texten.
 2. Does it means that the 8 plus camera is better even though you can’t see it when you read the specifications? That explains the differences in the tests. Do you have experience of both?
 3. Jag ska köpa en ny mobil. Jag vill ha en stor skärm och en bra kamera. Jag väljer mellan 8 plus och 7 plus. Sjuan tilltalar mig för att den är något tunnare och lättare, och naturligtvis billigare. Jag tycker också att den är snyggare. Glas lockar mig inte heller då det lättare spricker. Men, min stora fråga är: är kameran i 8 plus väldigt mycket bättre? Jag har sett en del tester och där ser det onekligen ut som om bilderna med 8 plus tilltalar mig mer. Då en bra kamera är viktigt för mig skulle detta argument väga tungt. Någon som har erfarenhet av båda? Tack!
 4. Tack för era svar! Ja, det är just det där att avgöra om 13" har tillräcklig prestanda för mina behov som är svårt... Jag jobbar inte så mycket varken i InDesign eller Première idag, men jag kommer att göra det. Dock oklart i hur stor utsträckning. Jag gissar att det kommer att handla om kortare filmer och enklare trycksaker, samt kanske något större projekt någon gång ibland. Oftast jobbar jag med webbaserade program för webbpublicering, nyhetsbrev etc. Tror ni att jag behöver 15" i alla fall?
 5. Jag står inför valet: 15" eller 13"? Jag kommer att använda datorn till webbpublicering, bildbearbetning (Photoshop), text, mindre filmproduktioner (Première Pro) och layout (InDesign). Jag tänker att prestandamässigt borde jag välja en 15". Dessutom tänker jag att det är skönt med en större skärm när jag inte har tillgång till extern skärm. Men jag reser ganska mycket och befinner mig på olika platser och i olika sammanhang, och jag vill att det ska kännas enkelt att resa. Vad säger ni? Klarar jag mig med 13" plus extern SSD drive? Är 15" otymplig att bära med sig? Jag räknar med att datorn ska funka bra i 3-4 år minst. Tack!
×
×
 • Skapa nytt...