Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

patrborg

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om patrborg

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Appleprylar
  Macbook, iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

337 profilvisningar
 1. Tjena Har sedan uppdatering till watch OS 6.0 börjat få återkommande meddelanden som säger "sign in to complete purchase" på min apple watch 4, trots att jag inte utfört något köp på varken klockan eller telefonen. Någon mer som upplevt detta problemet?
 2. Åkte med den till Apple store här i stan och klagade, de rengjorde med tryckluft och sa att det skulle fungera bättre efter men samma sak kvarstår. Så det blir väl en reklamation och få tangentbordet utbytt antar jag.. 🙃 Känns tråkigt att något sådant drar ner upplevelsen när man annars är jättenöjd med datorn
 3. Tjena! Köpte den nya (2018 års modell) av Macbook Air i januari - överlag fruktansvärt nöjd med köpet, men en sak stör mig: Ganska ofta (ett par gånger om dagen) fastnar ett par tangenter på tangentbordet så att de inte går att trycka ner. Det kräver att man trycker hårt 5-6-7 gånger på den för att den ska "lossna" och fungera igen. Det är oftast A, Tab och Caps-tangenterna som fastnar. (Och nej, jag har inte spillt någon vätska över datorn, i så fall hade det ju varit självklart vad felet var 😄) Har detta hänt fler? Kan jag få det åtgärdat i Apple store tro?
 4. Hej! Jag har ett intressant problem med min dator som jag inte riktigt förstår mig på hur det blivit såhär. Testar om någon av er har en idé! Macbook Pro late 2013, varje gång jag stängt locket och datorn varit i viloläge i en stund (allt från 10 minuter till 12-15 timmar..) och jag öppnar datorn igen så är caps lock automatiskt påslaget. Det är ingen inställning som jag själv medvetet gjort, och var inte så från början när jag hade skaffat datorn i början av året. Det är såklart inte heller något som gör att caps-tangenten trycks ner när locket är stängt. Jag har stört mig på detta en längre tid och hittar inte någon inställning som skulle framkalla detta märkliga beteende. Så, är det någon av er som har den blekaste aning om vad som är problemet? Varför tvingas datorn in i caps bara för den varit försatt i viloläge? Hur får jag bukt med problemet?
×
×
 • Skapa nytt...