Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ecialk

Medlem
 • Antal inlägg

  16
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av ecialk

 1. Jag vet inte vad du menar med File / Share, för att spara väljer jag Dela - Fil för att få det till en .MOV där kan jag välja mellan några fasta upplösningsförslag
 2. Det gäller inte ett vanligt filmklipp utan en längre ihopklippning av flera videos som är skapat i iMovie
 3. För att instagram utgår från stående format och det är därmed mer användarvänligt.
 4. Hej, Jag filmar i stående format. När jag exporterar till en .MOV så är ändå filen i sig liggande. Filmen visas stående men med svarta kanter för att täcka en liggande skärm. Hur ändrar jag formatet, alternativt hur låter jag iMovie använda samma mått som filmklippen?
 5. Gud, har inte märkt att detta har hänt. Har lagt till och tagit bort hotmailkontot och rensat gamla mejl i fall det var för att mejlkorgen var full.. Och så har utgående server på gmail blivit en hotmail. Hur nu detta har gått till. Men stort tack för hjälpen, hade aldrig hittat dit annars!
 6. ecialk

  Problem med "Mail"

  Har 3 konton kopplade till min Mail som kommer med Mac. Alla har fungerat problemfritt till för ca 1 år sedan då ett av kontona började krångla och följande felmedelande visas som tar upp hela skärmen, så pass att jag inte når avbryt knappen längst ner om mejlet är längre än ett par rader och jag tvingas tvångsavsluta Mail och börja från början. Jag väljer mail-konto, men den byter alltså själv till det som står först i rullisten när jag klickar på skicka och då kommer detta felmedelande. Om jag bara skriver en rad kan jag lyckas förminska mejlet så pass att jag kommer åt avbryt och kan då på försök 2 ändra till ett annat konto och skicka i väg mejlet. Jag har både rensat brevlådan på kontot som krånglar direkt hos hotmail där det ligger, samt tagit bort och lagt till i Mail-klienten ett flertal gånger, ändå är problemet kvar. Någon som fått samma problem?
 7. Hade nog velat ha kvar mailen på säg gmail så att jag kan hitta gamla mejl om jag behöver, men behöver inte ha inkorgen proppfull på datorn, om du förstår!
 8. Så IMAP synkar - så det visas samma på båda, och POP tar bort mejlen från webbmailen och laddar ner alla till "Mail-appen". Stämmer det, om inte, vad är annars skillnaden? Något man föredragsvis väljer?
 9. Bra tips! Något sådant jag hade tänkt mig för Mail. Typ hämta epost från max 3 månader tillbaka.
 10. Intressant! Startade min tidigare iphone och kompasserna visar olika. Min tidigare (som också visar att jag går "åt rätt håll" på gps apparna) visar 70 grader Ö medan den nya visar 218 SV.
 11. Nyss skaffat mig en ny iPhone. Varken kartor eller Google Maps visar rätt direktion. Den hittar rätt gata jag är på, men antingen visar den som att jag går baklänges eller 90 grader fel. Gör det svårt att veta vilket håll man ska svänga i en korsning. Vad beror det här på? Är det något i telefonen som är fel?
 12. Okej! Störigt om det inte går att välja om den ska hämta alla e-post eller inte. Trivs bra med Mail-appen annars.
 13. Okej, tänkte epost-lådan. Samlar ju fler lådor i apples "mail". Hur gör jag för att en ny låda inte ska ta hem alla mail som ligger på kontot när jag lägger in det i apples "mail"?
 14. Först låg det som POP, då läste jag att kontot laddar ner all e-post till datorn och tar bort från klient. Så jag la till det som nytt fast IMAP, så att om jag behöver något mejl så finns det på klienten men behöver inte finnas på min dator :) men tja, den har börjat ladda ner all e-post ändå
 15. Jag vill lägga till ett ytterligare mailkonto. Men den börjar nu ladda ner 14800 mail.... Vill få upp ny epost såklart men behöver inte att den laddar ner mail från flera år tillbaka. Hur stoppar jag detta? Vill ha inkorgen, ta emot nya epost UTAN att den hämtar hem gamla mail.
 16. Jag har förmodligen kommit åt något när det har gått snabbt på tangentbordet men helt plötsligt så kan jag inte radera ett stycke text. Dvs, markerar text och trycker backspace. Det enda som händer är att texten avmarkeras och markören flyttas fram i stycket. Detta är oavsett program, dvs openoffice, i det här formuläret, andra webbsidor. Jag kan alltså inte radera en hel markering med text. Hur löser jag detta?
×
×
 • Skapa nytt...