Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ecialk

Medlem
 • Antal inlägg

  10
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om ecialk

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2009
 • Appleprylar
  iphone 11, macbook pro
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hade nog velat ha kvar mailen på säg gmail så att jag kan hitta gamla mejl om jag behöver, men behöver inte ha inkorgen proppfull på datorn, om du förstår!
 2. Så IMAP synkar - så det visas samma på båda, och POP tar bort mejlen från webbmailen och laddar ner alla till "Mail-appen". Stämmer det, om inte, vad är annars skillnaden? Något man föredragsvis väljer?
 3. Bra tips! Något sådant jag hade tänkt mig för Mail. Typ hämta epost från max 3 månader tillbaka.
 4. Intressant! Startade min tidigare iphone och kompasserna visar olika. Min tidigare (som också visar att jag går "åt rätt håll" på gps apparna) visar 70 grader Ö medan den nya visar 218 SV.
 5. Nyss skaffat mig en ny iPhone. Varken kartor eller Google Maps visar rätt direktion. Den hittar rätt gata jag är på, men antingen visar den som att jag går baklänges eller 90 grader fel. Gör det svårt att veta vilket håll man ska svänga i en korsning. Vad beror det här på? Är det något i telefonen som är fel?
 6. Okej! Störigt om det inte går att välja om den ska hämta alla e-post eller inte. Trivs bra med Mail-appen annars.
 7. Okej, tänkte epost-lådan. Samlar ju fler lådor i apples "mail". Hur gör jag för att en ny låda inte ska ta hem alla mail som ligger på kontot när jag lägger in det i apples "mail"?
 8. Först låg det som POP, då läste jag att kontot laddar ner all e-post till datorn och tar bort från klient. Så jag la till det som nytt fast IMAP, så att om jag behöver något mejl så finns det på klienten men behöver inte finnas på min dator :) men tja, den har börjat ladda ner all e-post ändå
 9. Jag vill lägga till ett ytterligare mailkonto. Men den börjar nu ladda ner 14800 mail.... Vill få upp ny epost såklart men behöver inte att den laddar ner mail från flera år tillbaka. Hur stoppar jag detta? Vill ha inkorgen, ta emot nya epost UTAN att den hämtar hem gamla mail.
 10. Jag har förmodligen kommit åt något när det har gått snabbt på tangentbordet men helt plötsligt så kan jag inte radera ett stycke text. Dvs, markerar text och trycker backspace. Det enda som händer är att texten avmarkeras och markören flyttas fram i stycket. Detta är oavsett program, dvs openoffice, i det här formuläret, andra webbsidor. Jag kan alltså inte radera en hel markering med text. Hur löser jag detta?
×
×
 • Skapa nytt...