Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Swingkid

Medlem
 • Antal inlägg

  16
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Swingkid

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1982-09-22

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Västerås

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2015
 • Appleprylar
  Macbook Air
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hej, jag vill ha en ikon i docken som gör att man slipper gå via settings för att komma till airplay display utan en länk som gör att jag kommer till den rutan direkt. Går det att ordna? Blir lite mindre knappande då och lite smidigare. Tacksam för hjälp,
 2. Vi har flera användare på vår MacBook Air. En är för vår dotter. Nu kommer det upp hela tiden någon popup när hon ska spela som är väldigt irriterande. Vi kan inte få den att försvinna och vi vet inte vad som skall skrivas in där. Vad kan det vara? Så här står det: ProtectedCloudKeySyncing vill använda nyckelring och så frågar den efter ett lösenord. Och det är varken mitt eller min dotters. What gives!? Tacksam för hjälp!
 3. Uhm jo.. System Center Endpoint Protection tror jag det heter? Grön knapp högst upp. C
 4. Jo det är som det ska. Det står såhär: System Integrity Protection status: disabled.
 5. Yes, annars hade programmet inte kunnat gå och installera.
 6. Swingkid

  mySIMBL Hjälp!

  Hej, jag har hittat programmet mySIMBL och det är EXAKT det här jag behöver för att ha programmet Notes alltid på toppen. Jag vill alltså alltid ha Notes överst ovan alla andra program. Och då väljer jag ju programmet Notes att ha på afloat, vilket man kan välja tydligen genom detta. Perfekt. Men mitt problem nu är att mySIMBL inte gick exakt ända fram att installera :/ Det funkar finfint ända fram till punkt tre på https://www.maketecheasier.com/mac-keeping-your-application-window-always-on-top/ Mitt problem är att jag drar afloat.bundle till mySIMBL men den kommer inte upp i listan! Vad ska jag göra för att den ska komma upp? Just nu kommer den inte upp i mySIMBL och försvinner också i Finder, helt! Vad göra? Tacksam för hjälp!! mvh
 7. Hallå, kan någon hjälpa mig med mySIMBL?
 8. You sir is a life-saver det är EXAKT det här jag behöver. Och då väljer jag ju notepad att ha på afloat. Perfekt. Mitt problem nu är att SIMBL inte gick exakt ända fram att installera :/ Det funkar finfint ända fram till punkt tre på https://www.maketecheasier.com/mac-keeping-your-application-window-always-on-top/ Mitt problem är att jag drar afloat.bundle till mySIMBL men den kommer inte upp i listan! Vad ska jag göra för att den ska komma upp? Just nu kommer den inte upp i mySIMBL och försvinner också i Finder, helt! Vad göra? Tacksam för hjälp!! mvh
 9. Tjenare, sorry har mitt på engelska programmet heter "Notes". Ska försöka förklara ytterligare - när jag cmd+shiftar så åker Safari eller word åt sidan och försvinner helt. Jag vill inte det. Jag vill att detta program skall ligga kvar under det nya öppnade programmet, alldeles oavsett vad detta programmet kan vara (så länge det programmet inte är öppnat i fullscreen). Förklarade jag lite bättre nu? Det är så det är i windows i alla fall och det vore fint att få till det här också.
 10. Möjligt. Jag vet inte riktigt hur du tänker dig. Jag skulle bara vilja ha det som det är i windows och på pc och inte att allt försvinner bara för att man byter program. Allt ska lägga sig ovanpå varandra helt enkelt.
 11. Den där var ju klart intressant, men problemet är ju då ändå att notepad försvinner när man inte är inne på den taben. Sedan så ska du skriva kanske i word eller på safari och så har du glömt det och så måste du fippla mellan en massa olika tabs. Tyvärr inte ett alternativ.
 12. Jo, fast det är ju det jag vill så jag kan ha uppe word fullt ut och ha notepad över som en memo...men det är ju inte bara det. Det är sjukt irriterande att att glider åt sidan bara när man vill byta program också från Safari. Det är faktiskt en sak jag saknar från Windows. Där är det inte så.
 13. Att använda fyrafingerslösningen är inte för mig och inte heller köra cmd shift eller vad den heter som växlar då jag vill kunna ha tex word uppe i stort och lägga notepad ovanpå problemfritt utan att word försvinner. Det går inte nu.
×
×
 • Skapa nytt...