MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

matsdahlqvist

Medlem
 • Antal inlägg

  20
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om matsdahlqvist

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1955-10-28

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Norrtälje

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1992
 • Appleprylar
  iMac 21,5 late 2015, Air early 2016
 • Bytt från pc
  Ja
 1. matsdahlqvist

  Flimmer, gammalt problem på nytt.

  Nej, jag har inget flimmer i säkert läge, däremot vid normal uppstart även med alla tilläg borttagna.
 2. matsdahlqvist

  Flimmer, gammalt problem på nytt.

  Prövar i kväll
 3. matsdahlqvist

  Flimmer, gammalt problem på nytt.

  För några år sedan hade många problem med flimrande bildskärmar, var det någon som löste det problemet? Det har nämligen dykt upp på min iMac 21,5 late 2015 nu. Har raderat min HD och installerat om via min MacBook Air. Använder Mojave 10.14.1. Vid uppstart i säkert läge har jag flimmer på startskärmen men det försvinner efter jag skrivit in mitt password???? På min Air som ju i princip är en dubblett av min iMac har jag inte samma problem. Har kastat ut alla initar men kan ändå inte isolera problemet. Tacksam för tips.
 4. matsdahlqvist

  Strul med SIM-kort - får sonens samtal

  Lånade ut min iPhone till sonen under en vecka. Efter att jag fått tillbaka den får jag samtal som egentligen är till sonen. De dyker upp som "missade samtal" och han satte i sitt SIM-kort och jag använder mitt SIM-kort??
 5. matsdahlqvist

  Safari stjäl RAM

  Verkar nästan som det är två separata problem. 1: Safari stjäl RAM-minne. 2: Safari kan ej avslutas på normalt sätt utan måste tvångsavsluta varje gång. Ja jag har provat Alix förslag utan någon framgång.
 6. matsdahlqvist

  Safari stjäl RAM

  16 GB
 7. matsdahlqvist

  Safari stjäl RAM

  Safari 10.03 och och Sierra 10.12.3, Ja det kommer alltid ett felmeddelande att programminnet är slut
 8. matsdahlqvist

  Safari stjäl RAM

  Varför i H-e behöver helt plötsligt Safari 10 GB av mitt RAM-minne? Har gjort omstart, startat i säkert läge och nollställt NVRAM inget hjälper, efter en timmes surfande finns inget RAM kvar. Taxam för tipps
 9. matsdahlqvist

  LÖST Bitdefender och Sierra

  Tack! Var så övertygad att jag inte skulle kunna ladda ner BF en gång till att jag inte ens försökte. Men det funkade!!!!!
 10. matsdahlqvist

  LÖST Bitdefender och Sierra

  Har ett konstigt problem som gör mig galen. Efter att ha installerat Bitdefender är hela datorn upp och ner. Kan inte avinstallera Bitdefender helt och hållet då avinstalleraren inte installerades som den skulle. Samtidigt uppträdde två nya problem nämligen 1: Datorn säger att mitt programminne är slut. 2: Safari går inte att stänga av normalt utan man måste varje gång tvångsavsluta programmet. Någon som känner igen detta problem? Har en iMac late 2015 med i5 och 16 GB RAM, Taxam för hjälp.
 11. matsdahlqvist

  Satio igen

  Har köpt en Satio eftersom den syncar så bra med Mac,HaHa. Efter att ha installerat SE Plug in, dyker Telefonen snällt upp i iSync-panelen som den skall, men dom vägrar att synca med varandra. Har samma problem med BluePhoneElite, telefonen dyker snällt upp där den skall men Verkar inte svara när BPE försöker flytta filer. Flytta filer mellan Dator och Satio via Bluetooth är däremot inget problem. Fattar inte detta
 12. matsdahlqvist

  Samsung SGH-G600

  Hej Föra över foton från en Samsung till iPhoto, När man ansluter med USB dyker, som bekant, inte en Samsung upp som extern enhet. Om man försöker via Bluetooth ser man inte alla bilder på telefonen. Någon som har en bra lösning?
 13. matsdahlqvist

  Ogiltig nod?

  Katastrof! Plötsligt kan jag inte starta min Dator, har senaste leopard installerat sedan länge. Får bara roterande cirkel vid uppstart. Har startat från system-cd och kört skivverktyg, som inte klarar en reparation utan skriver 'ogiltig nod' men tycks inte kunna göra något åt det. DiscWarrior klarar heller inte att åtgärda problemet. Någon som har en idé???
 14. matsdahlqvist

  Sync och w910i

  Tack MEN jag har testat med Feisar's Plugg och flera andra betalpluggar. Har även testat med 10.4 (MacBook Pro) 10.5 I-Mac. Ingen kombination fungerar. Telefon och dator medelar bägge att telefonkallendern är full. Telefonen jobbar oxå som den arbetar med gigantiska datamängder, dvs den blir oerhört seg och långsam. Blir snart desperat.
 15. matsdahlqvist

  Sync och w910i

  Har nyligen bytt min SE 850 till en w910i, har tidigare aldrig haft synkproblem men nu är det helt omöjligt. Har testat flera olika Plugin's men alla ger samma felmedelande efter synkning nämligen att telefonens kallender är full vilket är helt orimligt. Däremot inget problem med Adressboken. Begriper inte detta. Vad göra?
×