Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mpower

Medlem
 • Antal inlägg

  786
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

7 Neutralt

Om mpower

 • Medlemstitel
  Utmärkt
 • Födelsedag 1972-01-16

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Helsingborg
 • Intressen
  IT, Mac, iOS m.m

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1984
 • Appleprylar
  iMac 2,8 GHz - 24" ALU, Macbook Pro 15" (2011) och Macbook Pro 13" (2017)
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

1 574 profilvisningar
 1. Någon som känner till något bra spel, 1st person, liknande Battlefield 2 och som gärna finns i native version för Mac? I värsta fall får man ju köra boot camp.
 2. Tidigare när jag har gjort ett köp med mitt Mastercard och det inte har dragits från kontot på helgen så har det övertraserats...vid något tillfälle. Har hänt när jag handlat på just någon speciell butik. Dras inte pengarna från kontot direkt vid köp så går det visst att övertrassera. Om där är 1000 kr ena dagen och du handlar för 500 som inte dras samma dag så visar ju kontot att där är tusen. Då kan man ju av misstag handlar något för 1000 kr samma dag. När sedan de 500 du handlade för först dras så ligger du på -500.
 3. Har själv skaffat Klaran-kortet vilket är trevligt. Ända nackdelen jag upplever är att om man handlar med det så dras inte pengarna från ens bankkonto direkt. Lätt att övertrassera! Men det kanske bara kan ha varit tillfälligt eller är någon inställning?
 4. Kollade https://www.sellyourmac.com/ och tjänsten tycke runt 170$.
 5. Ska och titta på en begagnad Macbook Pro från 2012 (mid 2012, ej retina) i dagarna som jag kanske hade tänkt köpa till min dotter. Vi har inte pratat om något pris ännu och tänkte därför förhöra mig lite vad ni tror en sådan kunde vara värd. Den är utrustad med 2,5 GHz i5-processor, 16 Gb RAM och 256 Gb SSD. Vad tror ni vore rimligt?
 6. Kanske blir en sådan. Grejen är att med det jag köpte sist saknade färgerna, var helt genomskinligt vilket jag gillade. Sedan var det i något tjockare och mjukare material med just rundade kanter.
 7. Tack för den också men gillar inte de där färgade ramarna.
 8. Okej, bra att veta. Finns där något liknande du rekommenderar istället?
 9. Tack för tipset. Men lyckas ändå inte hitta något för just iPhone 7. Hittar liknande men för 7/8 Plus.
 10. Hade tidigare ett skyddsglas till min iPhone 7 som jag tyckte om väldigt mycket. Det hade rundade kanter. Någon som vet var man kan hitta något liknande? Har letat mycket på fyndiq.se där jag köpte det men lyckas inte finna något igen.
 11. Hej! Brukar vara mycket ute och resa med familjen inom EU. Har under de senaste åren haft 100Gb familjeabonnemang (obegränsat inom Sverige) under tre veckors tid i EU. Men, det är sällan det räcker. Någon som har något bra/bättre tips på abonnemang/lösning? Vi är två vuxna och tre barn - 12, 16 resp. 19 år. Visst, man skulle ju kunna förbjuda vissa saker när man är på resande fot. Det förekommer ju mycket Snapchat och Youtube som man kunde skära ner på och kanske bara tillåta när man har tillgång till något WiFi. Men om någon har något bra tips att komma med så skulle det inte skada.
×
×
 • Skapa nytt...