Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mpower

Medlem
 • Antal inlägg

  790
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

8 Neutralt

Om mpower

 • Medlemstitel
  Utmärkt
 • Födelsedag 1972-01-16

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Helsingborg
 • Intressen
  IT, Mac, iOS m.m

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1984
 • Appleprylar
  iMac 2,8 GHz - 24" ALU, Macbook Pro 15" (2011) och Macbook Pro 13" (2017)
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

1 808 profilvisningar
 1. Har fått problem med senast uppdateringen! Någon mer än jag som har fått problem med USB-C dockningsstation som ger sämre bild på extra skärm? Allt på min 2K-skärm (ja, upplösningen är rätt) blir kantigt, oskarpt - ikoner, text, bilder etc. Har googlat runt och läst om många som är drabbade av samma problem. För egen del har jag en HDMI-kabel från skärmen till dockningsstationen. Har läst om de som har bytt till HDMI -> USB-C och då blir bilden bra igen. Men då har man ju ingen nytta av dockningsstationen och för vissa, inklusive mig själv, kan jag inte ha allt anslutet till datorn som t.ex mus, tangentbord och extern hårddisk. Någon som har tips/idéer kring detta?
 2. Skulle prestandan och kompatibiliteten bli ungefär som dagens processorer och att man kan fortsätta med Fusion och Parallels precis som vanligt så spelar det ju ingen större roll, annars tycker jag det är några steg bakåt.
 3. Det vore ju väldigt intressant om ni även testkörde och recenserade Geforce Now.
 4. Vad tråkigt!!! Jag kan inte ladda ner det, hämta-knappen är dimmad. :(
 5. Någon som känner till något bra spel, 1st person, liknande Battlefield 2 och som gärna finns i native version för Mac? I värsta fall får man ju köra boot camp.
 6. Tidigare när jag har gjort ett köp med mitt Mastercard och det inte har dragits från kontot på helgen så har det övertraserats...vid något tillfälle. Har hänt när jag handlat på just någon speciell butik. Dras inte pengarna från kontot direkt vid köp så går det visst att övertrassera. Om där är 1000 kr ena dagen och du handlar för 500 som inte dras samma dag så visar ju kontot att där är tusen. Då kan man ju av misstag handlar något för 1000 kr samma dag. När sedan de 500 du handlade för först dras så ligger du på -500.
 7. Har själv skaffat Klaran-kortet vilket är trevligt. Ända nackdelen jag upplever är att om man handlar med det så dras inte pengarna från ens bankkonto direkt. Lätt att övertrassera! Men det kanske bara kan ha varit tillfälligt eller är någon inställning?
 8. Kollade https://www.sellyourmac.com/ och tjänsten tycke runt 170$.
 9. Ska och titta på en begagnad Macbook Pro från 2012 (mid 2012, ej retina) i dagarna som jag kanske hade tänkt köpa till min dotter. Vi har inte pratat om något pris ännu och tänkte därför förhöra mig lite vad ni tror en sådan kunde vara värd. Den är utrustad med 2,5 GHz i5-processor, 16 Gb RAM och 256 Gb SSD. Vad tror ni vore rimligt?
 10. Kanske blir en sådan. Grejen är att med det jag köpte sist saknade färgerna, var helt genomskinligt vilket jag gillade. Sedan var det i något tjockare och mjukare material med just rundade kanter.
 11. Okej, bra att veta. Finns där något liknande du rekommenderar istället?
×
×
 • Skapa nytt...