Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mailonar

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om mailonar

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2012
 • Appleprylar
  Macbook Air, Iphone 6s
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Provade och som du säger så kunde jag välja skiva.Tolkar det som att tangentkommando inte är låst..?
 2. Jag har raderat alla bilder och dokument som jag kunnat... Tänker att jag hellre får någon krona för den än bara slänger den, den funkar ju faktiskt utan problem och batteriet är i bra skick.. Måste bara hitta någon som vill köpa..
 3. I see. Ska köpa skivan och hoppas på att det funkar..Eller om man kanske kan sälja utan att rensa den... vad tror du? har ingen aning om man kan få nått för en så gammal...
 4. Nej, det händer bara ingenting vid tangentbordkommando. Jag har hållt in och hållt på men ingenting händer. Kan man på något sätt kontrollera om något kommando funkar? Tips? Och förrresten, hur får jag reda på när min dator är gjord, alltså om den är early 2008 osv...? Hittar ingen info om det på datorn.
 5. Tack för svar. Passar snow Leopard min version? Är det säkert att det kommer funka? Vill inte köpa skivan så ska det ändå inte funka... Är som sagt en väldigt gammal dator.. Kommer mitt knasade konto ställa till det? jag verkar inte vara admin längre liksom...
 6. Håller på att bli knäpp. Jag hittade min gamla vita macbook som jag tänkte återställa och sälja. Men det går fan inte att återställa den. Varken med cmd + R eller alt+R+cmd. Jag har försökt hundra gånger. Ingenting händer, jag trycker in tangenterna vid uppstart och släpper när Apple loggan visas men ingenting händer, datorn bara startar upp och kommer till skrivbordet. Har ingen skiva heller. Mac OS X Version 10.6.8, senaste versionen uppdaterad. Den är gammal och skruttig från typ 2009. Jag försökte dessutom radera mitt konto i hopp om att allt skulle återställas men det gjorde det hela bara värre, nu verkar jag inte ha behörighet till att göra ändringar... När jag trycker på låset för att göra ändringar kommer det upp två fält där jag ska skriva in användarnamn och lösenord men vad jag än skriver in så säger den att det är fel. (Användarnamn och lösen gick utan problem innan jag började pilla bland kontoinställningarna).. Hur gör jag? Så nära på att slänga ut skiten genom fönstret.
 7. Hörde av mig till Apple supporten och ska gå förbi en apple verkstad som kan hjälpa mig. Tack för hjälpen!
 8. Hej! Min Macbook Air är inte ens två veckor gammal men jag upplever redan att locket, alltså skärmen är slapp. Den gungar och sätter jag skärmen så den är "halvstängd" så åker locket ner och stänger datorn helt. Har jag skärmen i normalt läge, alltså uppfälld som man brukar ha när man surfar, och skulle jag då t.ex röra på mig, så åker locket lägre bak, tills det når läget där man inte kan dra tillbaka skärmen något mer. Svårt att förklara, men jag hoppas ni förstår. Denna typ av problem brukar man inte få förens det gått ett år... Har inte ens använt datorn så mycket, så det är knappast så att jag öppnat och stängt skärmen hela tiden. Jag hörde av mig till NetOnNet och berättade om problemet men det enda dom sa var att jag skulle lämna in datorn på verkstad hos dem så får dom undersöka om det är något fel. Kruxet är att 1.Deras lagershoppar ligger åt helvete och jag saknar bil. 2. Jag behöver en dator.. 3.Om personerna på verkstaden inte tycker att det är något fel, eller ett fel som inte täcks av garantin, så får jag betala en undersökningsavgift på upp till 1000 kr. Min erfarenhet av verkstader är inte positiv så jag är rädd för att jag ska lämna in den, sen kommer dom säga att det inte är något fel och jag får betala undersökningen, utan att ens fått hjälp. vad hade ni gjort? Kan man spänna åt locket själv?
 9. Hej! Ny här och känner att jag måste fråga. Köpte min dator och hämtade hem den i torsdags 29/12-16. Laddade den full innan jag ens startade upp den, och körde den sedan via strömkabel hela tiden. Har försökt läsa mig på hur man kan vårda batteriet men alla säger olika och dessutom är många trådar flera år gamla, och det är säkert något nytt som gäller för de nyare datorerna. Att läsa på Apples egna hemsida gjorde mig inget klokare. Har kört datorn på batteri en gång, då drog jag ur sladden vid fulladdning och körde den ända ner till 5%. Sen i med sladden igen och sen dess har sladden varit i. Notera att jag endast haft datorn i mindre än 4 dygn. Kontrollerade mina cyklar nu och det står att jag har förbrukat tre. Tre? Jag har ju endast använt datorn på batteri EN gång? Här hänger jag inte med längre, och undrar om jag eventuellt gör något fel. Medveten om att 3 cyklar är ingentingen och att en mac håller mycket längre än så, men reagerar på att det är tre cyklar på mindre än 4 dygn, och då har jag för det mesta kört via strömkabel. Någon som vet vad som hänt eller har allmänna tips på hur man vårdar batteriet? Köpte datorn främst för batteritiden så det är viktigt för mig att vårda batteriet så mycket som möjligt. Macbook Air 13tum.
×
×
 • Skapa nytt...