Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

jakob_wikman

Medlem
 • Antal inlägg

  32
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om jakob_wikman

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2005
 • Appleprylar
  pb
 • Bytt från pc
  Ja
 1. fick för någon vecka sedan min kompis introducerad till mac världen i samband med att han köpte en airport express till sin hem pc. nu har han dock ett problem, ljudet i vardagsrummet är något efter datahögtalarna. sökte runt litet på forumet men hittar ingen support. så, om någon vet hur man får ljudet syncat så är jag tacksam! tack
 2. inhandlade nyligen en qtek smartphone med windows mobile. upptäckte först senare att varken missing sync eller pocketmac är gratis. så säg mej nu, var kan jag ens få tag på en fungerande demo av pocketmac phone edition? just nu kör jag med en update av missing sync, vilket, naturligtvis inte, fungerar särskiljt bra. om någon vet var man kan få tag på crackad version, säg då till. jag är desperat. måste få den syncad med detsamma tack!
 3. jakob_wikman

  köpa iPod i Kina

  jo som rubriken säger funderar jag på att köpa iPod video från kina eftersom min pappa reser dit. men, hur ligger det till med prisnivån och garantier? efter en stunds forskning fick jag iaf fram att det är väsentligt billigare där. samtidigt känns det dock lite osäkert med tanke på garantier osv. så, vad tror ni, ska jag satsa på en kinesisk iPod eller ska jag hålla mej till att beställa från apples hemsida? tacksam för svar!
 4. Jag har länge försökt skapa mej ett ordenligt mediacenter av min powerbook. Nyligen tipsade en vän om claes ohslons trådlösa bild- och ljudöverförare. Nu funderar jag, om detta bara blir katastrof eller en duglig ekonomilösning? Vad tror ni? Jag skulle alltså koppla ljudet från datorn till förstärkare med 5.1 och bilden via S-video. Som avslutning skulle jag styra allt med telefonen och salling clicker. Är tacksam för kommentarer!
 5. jag har sett på domdär. Jag föredrar dock hellre en mer fyrkantig design.
 6. som vi alla vet har dagens powerbook inte särkilt bra högtalare. Men möjligheten att koppla till extrena finns ju! Så nu, inför jul, skulle jag gärna vilja ha tips på bra, enkla högtalare till ett överkomligt pris som passar i ljudutgången! Trevlig lucia och tack för tips!
 7. tack för de snabba svaren! Audio hijack var precis va jag behövde!
 8. Hej. Jag är relativt ny vad det gäller ljud i mac OS. Jag tycker jag minns programmet ljudinspelaren i windows, som kunde spela in ljud från datorn. Nu har jag skippat windows, och gått över till mac, och behöver samma motsvarighet. Hur gör jag? Tack för tips!
 9. jakob_wikman

  Safari

  efter att jag nyss uppdaterat os x till 10.4.3 går scrollingen mycket trögare på min pb när jag använder safari. någon annan som har samma problem? tips? (obs. använder mig av iScroll 2) TACK!
 10. tack! jag skall se vad jag kan göra
 11. kan mycket väl stämma. mitt rum är väldigt dammit. vad kan jag i så fall göra?
 12. jakob_wikman

  fläkten

  jag har använt en powerbook nu sedan midsommar och varit väldigt nöjd! under de senaste dagarna har dock fläkten börjat slås på allt oftare. tidigare tyckte jag att den nästan inte var på alls. vad kan detta bero på? igår kväll hördes även ljudet av fläkten ca 10 sekunder efter att jag hade stängt datorn och resten av ljuden försvunnit. kan det vara nåt fel på datorn? tack för svar...jag är orolig
 13. tack för förslagen! tyvärr stöder dessa dock inte nokia modeller. synd.
 14. finns det något motsvarande program i gratisform? nu just använder jag salling klicker, men min version tillåter ju endast 30 click, sedan disconnectar den. programmet är ju fantastiskt, men ja har inte pengarna för den fullständiga versionen. så, finns gratis motsvarigheter?
×
×
 • Skapa nytt...