Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tux

Medlem
 • Antal inlägg

  86
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

5 Neutralt

Om Tux

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1971-07-13

Kontakt

 • Skype
  reine.karlsson5

Profil

 • Plats
  Sundsvall

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2016
 • Appleprylar
  MacBook Pro 15" 2016, MacBook Pro 13" 2018, iPhone 7
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Tux

  Städa biblioteket

  Hej, Jag skulle vilja städa biblioteket från avinstallerade program. Någon som kan ge bra tips på det? Är inte så sugen på att köpa ett program för det, men det kanske finns funktion för det i OsX(?)
 2. Hej, När jag sätter regler för exceldokument till en smart mapp så slutar den att fungerar direkt efter jag har klickat Spara. Den visar alltså inget när jag klickar på mappen. Vad är det jag gör fel?
 3. Hej, När jag tar ett foto när jag skriver SMS sparas bilden i telefonen. Går det att förhindra att fotot sparas i telefonen utan bara håller sig i MMS:et? iPhone7, iOS 12.3.1.
 4. Problem löst genom att uppdatera Safari i AppStore.
 5. Hej, efter ominstallationen vill inte Safari på Mac:en (Sierra 10.12.6) synka in bokmärken från telefonen (iOS). Allt synkas (Anteckningar, Påminnelser, m.m.) förutom bokmärken. Åtgärderna på denna sida har utförts. https://support.apple.com/sv-se/HT203519#OSX
 6. När jag kom hem så gick det att installera. Det måste ha varit nätverket på jobbet som satt krokben. Tack för visat engagemang! 😃
 7. Jo, jag började med High Sierra, men fick felmeddelande (av annan karaktär) så jag övergick till att lägga in det OS som kom med datorn.
 8. Jag raderar och formaterar disken, mha Cmd R. Väljer sedan att ominstallera. Men i slutet av installationen får jag meddelande som på bild. Jag har försökt tre ggr med samma resultat. Starta om eller Försök igen slutar på samma ställe.
 9. God kväll! Någon som kan rekommendera en VPN server för mcOS High Sierra?
 10. Tux

  Kan ej uppdatera OS

  Tack för alla svar! Eftersom jag är nedlusad med jobb så fick jag fick nyss ok för att ringa Fortner till denna dator (ej min). Men tack igen för ert engagemang.
 11. Tux

  Kan ej uppdatera OS

  På jobbet skulle jag lägga in Office på en Macbook Pro (2015), men Office sade att OS måste uppdateras. Men när jag försökte med det fick jag meddelandet att senaste OS redan ligger på (ej sant). Hur kommer jag förbi detta? Minns ej vilket OS som är installerat, men jag tror det operativsystem som kom med datorn när den var ny.
 12. Jag försöker lägga till en delad brevlåda genom: Inställningar -> Konton -> Väljer konto -> Avancerat, i Outlook 2016. Men under Avancerat saknas fliken Ombud. Jag har lagt till delade lådor under samma konto men på windows-maskiner, så det är inget fel på den delade brevlådan. Nån som har en teori om fenomenet?
 13. Ok, intressant att veta (det fetmarkerade) 🙂Fast on/off knappen reagerade inte alls. Hela 'touchbaren' var helt låst.
 14. Tack för svar. Tyvärr fungerade inte det då touch bar:en inte reagerade ö.h.t. Emellertid tog batteriet slut efter någon timme och då löstes knuten. Men tack för förslaget.
 15. Tack för svar, men trädet är fullständigt expanderat. Se bild.
×
×
 • Skapa nytt...