Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

tobiasam

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om tobiasam

  • Medlemstitel
    På gång

Macanvändare

  • Macanvändare sedan
    2009
  • Bytt från pc
    Ja
  1. Tack! Ska kolla det, programmet sträcker sig ju till dec 2016
  2. Ok, inte ram, inte hårddisk, inte installationsfil, inga resultat på AHT... Om det var kabeln till disken så borde jag väl ändå kommit till installationsvalen? Testade även att koppla ssdn till USB och inte ha någon hdd i datorn. Allt ger samma resultat... Grå skärm
  3. Har nu testat ett ramminne i taget, ingen förändring
  4. Köpa nya ram menar du och testa? Eller kan jag kolla ramminnet på något sätt? Har nu hittat en recovery dvd som följde med datorn, inte heller den fungerar... Snurrar ett tag sedan grå skärm
  5. Men vad kan det då vara, körde en AHT utan felmeddelande. Då utesluter jag ssdn! Ett steg närmare
  6. Nix, jag kan starta internet recovery =grå skärm och boota från USB = grå skärm med båda diskarna. Tänker att min gamla disk är trasig och den nya kanske inte stöds.
  7. Jepp, har testat internet recovery, får samma resultat... Grå skärm. Hörde av någon att Apple inte fungerar på alla SSD-diskar och att detta ev skulle lösas i kommande uppdatering, kan det vara så? Har testat Siemens 750 evo 250gig och nu bytt den mot en kingston men får samma resultat ändå.
  8. Hoppades nästan på att något skulle vara trasigt men jag körde en extended AHT med resultatet att den inte hittade några fel... Fattar ingenting, har försökt installera el capitain både från internet och från USB med samma resultat... Äpplet kommer upp den börjar jobba får Grå skärm och står stilla.
  9. Har problem med en macbook pro från tidigt 2013. Fick "bluescreen" när jag skulle starta (inget felmeddelande) kunde öppna datorn i felsäkert läge, körde diskkontroll och fick en massa felmeddelanden som jag reparerade. kunde fortfarande inte starta och fick samma felmeddelande igen efter start i felsäkert läge. Nå väl, tänkte att det var fel på hårddisken så bytte till en SSD och skapade en bootbar usb med installationsfiler. Problemet är att när jag nu startar (med ny ssd) med "alt" nedtryckt och väljer installationen så börjar den ladda och äppelsymbolen kommer fram. Sedan blir allt grått igen, den står ett tag blir sedan ganska varm och fläktarna går "högt". Har testat att formatera den nya hårddisken både i mac os-exctended och i dos. fungerar ändå inte.... vad kan vara fel... blir snart tokig
×
×
  • Skapa nytt...