Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Orwaidh

Medlem
 • Antal inlägg

  10
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Orwaidh

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1988
 • Appleprylar
  MacBookPro Imacx2
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Fungerade! Jag laddade ner programmet och körde en djupsökning. Programmet körde i nästan tre timmar och det hittade 52279 jpg-filer. Bland dem fanns alla bilderna från mitt gamla iPhoto-bibliotek. Nu lär det väl ta lite tid att leta upp dem, markera och spara ner dem igen, men de finns i alla fall kvar! Det hade varit smidigt om man kunde leta efter försvunna mappar, men det verkar inte gå. Tack för tipset, Axelman!
 2. Jag kommer inte åt mina backup-skivor just nu, eftersom jag är i flyttagen och de ligger i ett förråd, tillsammans med min stationära dator (iMac). Och jag minns inte exakt när jag gjorde backup senast.
 3. Ja, bilderna är hur som helst borta, och hur det gick till kan man väl bara spekulera om. Jag kommer inte ihåg att jag har fått upp någon dialogruta, men jag är inte tvärsäker – för mitt egos skull väljer jag dock att tro på ett slumpmässigt försvinnande. Ödet, alltså. Que sera, sera. Tack för all hjälp!
 4. Skräp bakom tangentbordet, alltså? Kanske det, men det vore ändå intressant att veta hur det gick till. Har haft Mac sedan 1988 och aldrig varit med om något liknande tidigare...
 5. Ja, jo, så är det ju. Tänkte fel där. Hur som helst verkar bilderna vara helt försvunna. Får leta efter dem på min iMac och på backupskivor. Det hela är ett mysterium, tycker jag.
 6. Jag hittar två identiska bibliotek – båda är skapade den 24 maj och båda innehåller bara en enda bild. Det är bara den bilden som dyker upp i Masters. Men när jag kollar biblioteket genom iPhoto så ska det finnas 7,9 Mb där, så bilderna ligger nog där på något sätt. Har tagit skärmdumpar men vet inte hur man bifogar dem här.
 7. Mmm, jag hittar ett bilbiotek med en bild från den 26/5, men det finns också en fil som heter "iPhotobibliotek.jpg". Ska kolla den.
 8. Ja, det hade ju varit smidigt, men det har jag inte, tyvärr.
 9. Hej! Jag har inte öppnat iPhoto på ett tag, men när jag gjorde det idag (3 aug.) så fanns det inga bilder i biblioteket, utom en enda som är inlagd den 26 maj 2016. Jag har kollat runt lite på nätet efter tips, men inget verkar fungera. Jag har kört säker omstart och skivverktyget (inga fel), och jag kan inte uppdatera iPhoto från AppStore (den version som finns är inkompatibel). Jag har MacBookPro mitten 2012 och OS X 10.9.5. Mitt iPhoto är 11, version 9.4.3. En del uppdateringar verkar ha gjorts den 25 januari 2016. Tacksam för hjälp! Jag tror visserligen att jag har gjort backup på nästan alla bilder, men jag är inte helt säker på det.
×
×
 • Skapa nytt...