Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Zeth

Medlem
 • Antal inlägg

  25
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

2 Neutralt

Om Zeth

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2008
 • Appleprylar
  iMac 27" 4 GHz Intel Core i7, MacBook Pro 15" i7, ATV4, ATV3, iPhone6, MacBook Pro 13", iMac 20", Mac Mini 2015, iPad gen1 64GB Wifi+3G, iPad mini 2, iPhone 5S...och säkert fler saker.
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Zeth

  Alarm vid sms

  Du kan aktivera ”Förbigång i nödsituation” för valfria nummer. Detta kan göras på både SMS och samtal. På så sätt spelar det ingen roll ifall ljudet är avstängt eller om man har ”Stör ej” aktiverat. Samtal och SMS går igenom för de telefonnumren du väljer stt aktivera funktionen för.
 2. Tror att du löser det med Apples ”iTunes Match”.
 3. Har du köpt loss den så låser de upp den för dig.
 4. Det betyder att den inte går via proxy på lokala nätverk. Men idag används knappt proxy alls så du kan välja ”använd inte proxy”.
 5. https://itunes.apple.com/se/app/icam-pro-webcam-streaming/id837194033?mt=8
 6. Nej. Din Mac kan inte bli smittad av din Windows.
 7. Att det ser ut som att komma från dig själv är inget svårt alls. Mailspoofing är lätt. Och nej, du är inte hackad. Mac har inte något RDP-protokoll. Det är windows som har det. ALLA sådana här mail är bara bluff. Du kan vara lugn.
 8. http://x-mirage.com/x-mirage/
 9. Hur kan det vara en korkad funktion? Det är ju inte något man ”råkar” aktivera. Man måste göra det aktivt på just den användaren. Det är enligt mig rätt bra ifall hemlarmet eller ens gravida flickvän ringer igenom om man har stör ej aktiverat, eller om man stängt av ljudet. Vill man inte använda det så behöver man inte. Fritt val.
 10. Gå in på den kontakten som du vill och gå sedan in på ”Ringsignal” och/eller SMS-signal” och välj ”Förbigång i nödsituation”. Då spelar det ingen roll ifall du har ljudlöst eller ”stör ej” igång. Samtalet eller SMSet kommer alltid att gå igenom och ljudet stängs inte av för den personen.
 11. Har hon uppdaterat till senaste MacOS så finns där en funktion för att ”rensa” skrivbordet. Högerklicka på skrivbordet och välj hur du vill visa det.
 12. Sådana tidsräknare är inte bara på Mac. Windows är minst lika duktig på att hoppa fram och tillbaka i tid. Fördelen med Mac är att det alltid står ifall en omstart krävs. Med windows är det lite som med rysk roulette. Ju mindre du har tid med omstart desto större chans är det att den vill starta om.
×
×
 • Skapa nytt...