Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Anders Wollner

Medlem
 • Antal inlägg

  11
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

3 Neutralt

Om Anders Wollner

 • Medlemstitel
  MacWorld, Redaktör

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

785 profilvisningar
 1. Hej! Det är lite rörigt på forumet i denna första stund innan man hittar. Vill du hjälpa mig att få tillbaka mitt gammal-gamla forumnamn Socker-Conny? När jag registrerade mig fick jag plötsligt aliaset "maciganen" som inte går att ändra. Kan du hjälpa mig med detta? Dessutom tillskrivs JAG som avsändare av allt möjligt under alias "maciganen" ser jag nu.

  1. Anders Wollner

   Anders Wollner

   Hej! Missade helt detta. Kommer du åt mejladressen som är skriven på Socker-Conny? 

 2. Det har du rätt i. Ska se om vi får till något.
 3. Hej Anders!

   

  Jag fick ett mail från IDG angående uppdatering av policy inför GDPR imorgon. Jag hade helt glömt bort att jag hade ett konto här och har inte varit aktiv på flera år.

   

  Jag har kollat i min profil och sökt i forumet, men jag förstår inte hur jag kan radera min profil hos er. Tänkte att jag är nog inte ensam så jag postar här så kan du kanske skriva ihop (eller hänvisa till) en guide för hur man går tillväga?

   

  Tack på förhand!

 4. Hallå, hallå! Anders Wollner, redaktör MacWorld här. Tänkte bara presentera vår nya moderator Sevensleeper, som kommer hjälpa till här på forumet framöver. Välkommen! Många känner säkert till honom sedan tidigare, om inte annat kikar han säkert in här i tråden och presenterar sig närmare.
 5. Ja, kanske det. Låter lite fler svar komma in, så får vi se vad folk tycker.
 6. Hmm, funkar för mig att markera som läst. Är det mobilversionen? Står det att du är inloggad?
 7. Topp! Förmodligen berodde det på att vi uppdaterade till en nyare version av forumet förra veckan.
 8. Hej! Vi är lite underbemannade på redaktionen just nu, ber om ursäkt för att det tagit för lång tid. Förhoppningsvis ska fel åtgärdas betydligt snabbare från och med nu. Nu ska det fungera att logga in igen. Ni kan väl testa och återkomma om det skulle uppstå några problem.
×
×
 • Skapa nytt...