Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

hedde73

Medlem
 • Antal inlägg

  3
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om hedde73

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Ja
 1. Ja, det är nog ngt sådant som hänt här gissar jag. Tror jag gör så att jag nollställer telefonen igen och sedan har jag en dator hemma som inte ens har iTunes ännu o gör allt via den, så hoppas jag att problemet försvinner.
 2. Fick frugns nya iPhone 7 Plus igår och tog en säkerhetskopia på hennes gamla telefon och vlde sedan att installera den nya telefonen med säkerhetskopian som jag gjort varje gång det varit dags för ny telefon. Allt är installerat och klart o telefonen funkar som den skall, men hon får nästan hela tiden upp att hon skall ange lösenordet för mitt apple id i iTunes, alltså inte hennes egna, trots att det i alla inställningar står hennes apple id. Vad har jag gjort för fel och finns det en enkel lösning, eller behöver jag göra om allt, då från en annan dator?
 3. Jag o frugan skaffade varsin Apple watch sport strax efter nyår. Jag den lite större på 42mm och hon den mindre på 38mm. Vi använder den ha ska likvärdigt, hon ät dock ute på en timmas promenad varje kväll, men är mer stillasittande under dagen. Jag rör mig mer under dagen o är stillasittande kvällstid. Nu till problemet. Hennes laddar ut sanslöst fort. Om hon tar på sig den på morgonen vid 08 och sedan bara har den på sig o läser dom notiser som kommer och inte mycket mer så är den nere på 50% efter två-tre timmar o efter lika lång tid till så är den helt urladdad. Hennes klocka håller som Max ca sex timmar. Min klocka har jag på mig från 07 till midnatt och har då ca 30-40% batteritid kvar. Någon som har koll på vad man skall kolla i hennes klocka eller leta efter för att lista ut vad det är som suger ut batteritiden så snabbt? Frugan kör på iOS2 och jag på iOS1.
×
×
 • Skapa nytt...