Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

hassebro

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om hassebro

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2015
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

92 profilvisningar
 1. Nu ser det ut så här och jag har inte gjort nåt, det bara plötsligt fungerar, skumt. Jag har fiber så routern är uppkopplad via ethernet, modemet har fyra utgångar och röd är internet, sen finns färgerna gul, grön och svart. Wifi finns inte på modemet men jag har Wifi när det börjar krångla. Är detta nåt som har göra med att jag bytt till Catalina?
 2. Informationen jag får är ju motsägelsefull, jag använder ju alla routrar när jag kopplar upp mig, men jag kommer inte åt diskarna och saknar access till alla routrar. Så har det varit en tid och sen plötsligt kan allt fungera av och till. Skumt, misstänker i samband med nån uppdatering som är på auto parallellt med en omstart av systemet?
 3. Idag lär jag mig 🙂 tack
 4. AirPort verktyget hittar bara Internetbollen som är markerad grön , resten är grått med en gul triangel. Internet fungerar över alla routrar, även Wifi. Hur gör jag om jag vill kopiera bilden på AirPort verktyget? Ursäkta min okunnighet men jag har aldrig använt funktionen.
 5. Hej, Jag har en Airport Time Capsule 3Tb kopplad till mitt modem, därefter en Time Capsule 3Tb i bridge mode, och två airport express som utökar mitt Wifi. Allt fungerar bra, men efter uppgradering till Catalina börjar problemet. När jag öppnar Airport-verktyget har jag grönt på Internet men alla routrar kopplar inte upp, en gul triangel med ett utropstecken. Internet fungerar alltså utmärkt, även Wifi, men jag har inte access till mina hårddiskar. Jag har kört Catalina sen start och installationen var på formaterad dator. Problemet har varit av typen Rysk roulett, ibland har allt fungerat och plötsligt inte och just nu inte. Tidigare surfade jag med min dator över Wifi och när jag bytte till Eternet fick jag full kontroll, men nu är problemet tillbaka ändå. Jag vore tacksam om någon kunde hjälpa mig lösa detta. /Hans
 6. Jag har också fått problem med Airport verktyget. Catalina är installerad och först fungerade allt, men plötsligt inte. Länken ovan fungerar den också om jag har Catalina, någon som provat?
×
×
 • Skapa nytt...