MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

TERIMA

Medlem
 • Antal inlägg

  12
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om TERIMA

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2011
 • Appleprylar
  macbook pro 15" i`phone
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

268 profilvisningar
 1. Tack för bra svar! Nu fattar jag, ha en skön helg😊
 2. Du svarar inte på min fråga! Vad tycker du fungerar när GB dras från datorn istället för från mobilen? Jag har alltså 23,9 GB på mobilen som raderas efter 16 dagar. Jag aktiverade internetdelning men det drogs från datorn istället. Är jag dum eller fattar du inte! Sväng dig inte med tekniska ord utan förklara för en 78-årig kvinna som använder datorn mycket!
 3. Har slagit på internetdelning på min iphone 6 och sedan gått till macen och inställningar. Klickat på wifi och då kommer upp ett användarnamn på internetdelning (men jag behöver inte ange lösenordet som finns i telefonen.) Jag klickar på namnet och i telefonen kommer den blåa texten upp längst upp som visar att internetdelning är på gång. Kollar gb både på telefon och dator och använder sedan min chromecast. Tittar c:a en timme och kollar sedan förbrukning. Ingen förbrukning på telefon men 1,4 gb på datorn. Kan någon förklara vad jag gör för fel?
 4. har en video i bilder som inte går över till mac automatiskt. har alltid fungerat förut. har någon en lättförståelig förklaring?
 5. När jag ska exportera går det bra med några segment, sedan kommer detta meddelande upp "Failed to export Operation stopped Make sure there is enough free memory." Jag använder iCloud och av 50 GB har jag använt 27,1 GB. Då borde det finnas minne, eller är det något annat minne det gäller?
 6. Efter att ha bytt iphone från 4 till5 begär icloud lösenord för att fortsätta använda icloud. Detta sker upprepade gånger både på iphone och mac. Vad ska jag göra?
 7. Har laddat ned appen och betalt. Spelar in-pausar osv. Men, hur sparar jag den på bilder i iPhone?
 8. TERIMA

  Macbook Pro startar inte!

  Har försökt starta 3 gånger! Datorn "spelar till" men skärmen förblir svart. Sista gången hade jag stängt av wifi ström och dator. Vad händer?
 9. uttryckte mig luddigt. får xls eller xlsx från någon med excel (jag har inte excel) vill konvertera till pdf så att jag kan skriva ut.dock går däremot att konvertera och skriva ut
 10. jag har ej windowsprogram på min mac och undrar hur jag översätter till pdf? jag kan ju titta i förhandsvisning, men ej skriva ut. ladddade ned pdf reader pro free jag fick tips om men det funkar inte.
 11. TERIMA

  Favoriter

  Tack Alix! Perfekt
 12. TERIMA

  Favoriter

  Hur lägger jag till stjärnmärkta eller raderar dom i Safari. Hur lägger jag till Top-sites? Dom verkar komma slumpvis när jag använder dom ofta.
×