MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

TERIMA

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om TERIMA

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2011
 • Appleprylar
  macbook pro 15" i`phone
 • Bytt från pc
  Nej
 1. har en video i bilder som inte går över till mac automatiskt. har alltid fungerat förut. har någon en lättförståelig förklaring?
 2. När jag ska exportera går det bra med några segment, sedan kommer detta meddelande upp "Failed to export Operation stopped Make sure there is enough free memory." Jag använder iCloud och av 50 GB har jag använt 27,1 GB. Då borde det finnas minne, eller är det något annat minne det gäller?
 3. Efter att ha bytt iphone från 4 till5 begär icloud lösenord för att fortsätta använda icloud. Detta sker upprepade gånger både på iphone och mac. Vad ska jag göra?
 4. Har laddat ned appen och betalt. Spelar in-pausar osv. Men, hur sparar jag den på bilder i iPhone?
 5. TERIMA

  Macbook Pro startar inte!

  Har försökt starta 3 gånger! Datorn "spelar till" men skärmen förblir svart. Sista gången hade jag stängt av wifi ström och dator. Vad händer?
 6. uttryckte mig luddigt. får xls eller xlsx från någon med excel (jag har inte excel) vill konvertera till pdf så att jag kan skriva ut.dock går däremot att konvertera och skriva ut
 7. jag har ej windowsprogram på min mac och undrar hur jag översätter till pdf? jag kan ju titta i förhandsvisning, men ej skriva ut. ladddade ned pdf reader pro free jag fick tips om men det funkar inte.
 8. TERIMA

  Favoriter

  Tack Alix! Perfekt
 9. TERIMA

  Favoriter

  Hur lägger jag till stjärnmärkta eller raderar dom i Safari. Hur lägger jag till Top-sites? Dom verkar komma slumpvis när jag använder dom ofta.
×