Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sjojo

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Sjojo

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1994
 • Appleprylar
  MBP, iPhone, iPad
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Detta verkar tyvärr inte funka. Inget liv i datorn Någon som vet vad kontakten/anslutningen till denna typ av hårddisk heter, så jag vet vad jag ska leta efter?
 2. Tack för tipset @Stereotypen det ska jag testa!
 3. Denna HD satt i min MBA från ca 2011 som jag spillde vatten på. Skulle behöva komma åt den via en annan dator på något smidigt sätt, gärna via Usb. Är det någon som vet vad anslutningen heter och kan tipsa om lämplig adapter som inte är svindyr. Jag har ett tomt chassi med SATA-anslutning också om det skulle vara enklare att gå den vägen. Tacksam för svar!
 4. Jag har en MBP 15" som jag kör med en Cinema Display på jobbet och ibland utan någon skärm alls inkopplad, har alltid funkat fint att koppla in och ur beroende på vad jag gör. I lördags öppnade ja den ur sitt viloläge efter att ha kopplats ur från externa skärmen i fredags. Surfade några minuter innan allt hängde sig. Ingen reaktion på tangentbord eller styrplatta. Tvångsavlutade den (funkade att trycka på den knappen iaf!) i hopp om att en omstart skulle hjälpa. Men det var samma sak. Testade sedan säker start, skivreparation, olika startkombinationer, t o m ominstallation av OS. Under alla dessa operationer funkar tangentbord och platta som de ska, men så fort jag försöker start den i "normalläge" gör det inte det. Jag kan skriva in mitt lösenord under uppstarten men så fort uppstarten är klar och jag har skrivbordet uppe så reagerar den inte på någon annan knapp än "Stäng av" ... När jag kom till jobbet idag kopplade jag in den med min Cinemaskärm och allt funkar precis som vanligt! Sedan stängde jag ihop den, öppnade upp den någon timme senare utan skärm och nu är det samma sak igen. Någon som har någon idé på vad detta kan bero på?
 5. Hej, behöver akut hjälp då min dator inte vill göra som jag vill. Det flimrade till i skärmen sedan blev den grå. När jag försöker starta om den kommer jag till inloggningen, men efter det blir det bara en grå skärm och fläktarna rusar. Datorn är en MBP 15" inköpt nov 2011, så den har varit med ett litet tag. jag installerade precis el capitain på den. Har också försökt starta den från USB med osx Yosemite men utan framgång. Vore otroligt tacksam om någon hade något tips som kan vara till hjälp! Tack på förhand!
×
×
 • Skapa nytt...