Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Modell 1938

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Modell 1938

 • Medlemstitel
  Nykomling

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  Tidigt 80 tal
 • Appleprylar
  IMac 21,5 Mitten 2011, Appel Tv, Ipad
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Jag är fullt medveten om att det är Beta.Jag har den på en fristående SSd disk och det påverkar alltså inte min ordinarie disk. Har kontaktat Appel där jag köpt programmet och dom har ingen support för NeoOffice.Jag har via Feedback Assistant skickat meddelande till Appel som programmet hänvisar till, utan något som helst svar eller åtgärder.Konstigt då mina övriga appar fungerar och Neo Office har jag köpt via Apple
 2. Jag testar MojaveBeta(18A353d) Har installerat NeoOffice 2017.11. Problemet är att NeoOffice Kalkyl fryser när jag har gjort ett Diagram och sedan vill fortsätta på samma kalkylblad med nya uppgifter för ytterligare diagram. Datorn tappar kontakten med appen NeoOffice och jag tvingas att tvångsavsluta. Någon annan som nyttjar NeoOffice i Mojave som har samma problem med NeoOffice 2017.11.
 3. Har köpt en IMAC Retina 4K 21,5 inch .Operativsystem Mac10.13.1 Kör med NeoOffice och allt fungerar förutom avstavning.Har någon här på forumet installerat NeoOffice och hittat någon lösning på var man kan hitta en användbar insticksfil för avstavning
 4. Efter ytterligare en uppdatering av Outlook kvarstår problemet. Jag hoppades att ett antal av 1000 som läst mitt inlägg har delat min åsikt, att se val som finns i menyerna skall kunna användas. Men tydligen är jag ensam om att förväntar att samtliga kommandon skall fungera och kunna nyttjas.
 5. Jag har sedan juli månad rapporterat till Microsoft Support om rullningslist i Exel och det aktuella problemet med Outlook. Jag fick första svaret att det orsakades av felaktig avinstallation av version 2011 och instruktioner för avinstallation.. Det visade sig att problemen fanns kav och en tekniker kopplade upp sig mot min dator. Hans svar var att rullningslisten i Exel ej var någon bugg. Trots detta meddelande finns nu rullningslisten i den senast uppdateringen. Problemet med Outlook där man ej kan ändra standardvyn till dölj alla grupper enligt bifogade bild konstaterade han att detta var en bugg. Efter två uppdateringar finns felet fortfarande kvar. När jag rapporterade detta återkom han med meddelande att detta ej var någon bugg. Jag har alltså fått samma svar på mina rapporterade problem. Finns det användare på forumet som har samma problem eller är jag den ende som vill ha denna standardvy i Outlook.
×
×
 • Skapa nytt...