Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Danizze

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Danizze

 • Medlemstitel
  Nykomling

Profil

 • Kön
  Female

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2012
 • Appleprylar
  Macbook, iPhone, Apple TV
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Jo det har jag läst men då måste jag beställa en ytterligare adapter som kanske inte heller fungerar. Lyckas inte hitta något program som kan strippa den.
 2. Det går inte att använda min airplay på datorn, det funkar klockrent med telefonen men med datorn så bara hackar det och ser jättekonstigt ut! Flera andra har sagt att Macbook inte verkar palla streama till apple-tv. Jag har försökt alla möjliga lösningar, därför jag blir så irriterad när ingenting fungerar för mig ^^
 3. Saken är ju den att jag vill se amerikanska netflix, och jag kan bara få det att fungera i datorn. Men jag speglar den inte med airplay, airplay är avstängt och jag använder ju hdmi, felmeddelandet ber ju mig enbart att dubbelkolla att airplay är avstängt.
 4. Jag köpte en adapter här till min hdmi-kabel så jag kan titta på netflix i tv:n. Det är inget fel på själva adaptern, jag kan spegla skärmen och spela filmer via vlc utan problem, men så fort jag sätter i sladden säger netflix "Display error. There appears tp be a display problem. Please ensure your monitor is HDCP compliant and is not mirrored using airplay." Jag kan se netflix direkt i smart-tv:n, via apple-tv och direkt i datorn utan problem, det är bara när jag kopplar i den jävla kabeln som det inte fungerar. Jag ser amerikanska netflix genom datorn och det är därför jag behöver kabeln, om det är någon som vet hur man löser detta vore det supergulligt! Och jag har en macbook air för övrigt, om det spelar roll.
 5. Inte vad jag vet om iallafall, vi har ingen ny elektronik eller ändrat någonting på ett bra tag, det här började för någon dag sen.
 6. Hej! Jag har en macbook air som har 3 år på nacken men som funkat solklart hela tiden. Nu igår började den plötsligt koppla ifrån wifi lite när, riktigt enerverande då den stänger ned hemmadelningen hela tiden. Så om någon har en lösning på detta (som inte involverat kabel i router) vore det toppen!
 7. Hej! När jag spelar upp videos via airplay med iPhone så fungerar allt jättebra men när jag spelar upp via min Macbook air så hackar allting, fördröjs och bara beter sig allmänt jävligt. Men min Macbook så är det främst nedladdade saker jag försökt spela via airplay och med min iPhone blir det mest från streamingsiter, så jag hade ju snarare förstått problemet om det var tvärtom då jag stramar från nätet. Men det är riktigt irriterande då jag varken kan eller orkar lägga över allt jag ska se på min iPhone så jag undrar om någon vet vad det kan bero på? En liten till sak, förut kunde jag bara trycka upp filmen jag skulle visa med airplay i telefonen men nu måste jag spegla hela skärmen vilket är jävligt irriterande, plus att jag inte längre kan gå ifrån uppspelningsläget till t.ex. Facebook utan att filmen stängs ned då jag speglar allt, innan har jag kunnat lalla med annat under tiden.
×
×
 • Skapa nytt...