Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ADC AB

Medlem
 • Antal inlägg

  28
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

4 Neutralt

Om ADC AB

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2008
 • Appleprylar
  MacBook Pro, iPhone, iPad
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Inte alls konstigt. Hade man fortsatt göra MacBook Pro till en "PRO-maskin" tror jag den hade fortsatt vara en populär dator. Jag köpte den nya MBP-2016 precis då den släpptes - kass! Dålig batteritid, avsaknad av de flesta anslutningar (jag använder), Touch Bar - en mardröm, tangenter som låste sig......... Sålde skiten, och nu är jag tillbaka på min MBP 2013, som i mitt tycke totalt sett är en mycket bättre dator alla kategorier. Det känns ganska tydligt att Apple inte är intresserad av datorer längre. Det är iPhones, klockor, självkörande bilar och donglar som är affärsmodellen numera. Tyvärr börjar jag lämna Apples produkter mer och mer, och det känns trist efter alla år.
 2. Ja köp inte 2016 MBP Touch bar. Köp den innan isf. De som kom med Touch bar är inget vidare, dålig batteritid, hemska tangentbord (knappar som fastnar) etc... dyra donglar
 3. Ojojoj! Tills folk märker hur dålig den är jämfört med föregångaren... Usel batterikapacitet, undermåligt tangentbord, klent med ramminne, gammal processor, ingen mag-safe........ etc........ Sen är priset horribelt! Stay away!
 4. Okay, Tack för info alla. Då lägger jag ut den med ca 15% avdrag, så får jag börja där. Glad Påsk!
 5. Jag beställde den samma kväll Apple lanserade Touch Bar-modellen, och jag fick den i början av december. Jag har nämligen fått en till, likvärdig via jobbet... så nu står jag här med två. Känns lite onödigt :-)
 6. Japp, Touch Bar och 16GB, hdmi-dongel, usb-dongel och ethernet-dongel.
 7. Hej, Jag köpte en ny MacBook Pro 2016, 13" i7 256 och betalade ca 26,900:- med några donglar. Nu tänkte jag sälja den och funderar på vad man kan begära för den? Skicket är perfekt.
 8. Ja, rycker inte Apple upp sig ordentligt... så vete fan? Jag har börjat "kika runt" för det kommer många andra intressanta produkter från andra mer innovativa företag. Apple känns lite som B&O gjorde då de mer och mer verkade låsa in sig i en bunker och inte lyssnade på omgivningen alls.
 9. Hahaha! Eller ta bort batteri-stapeln i kommande uppdatering
 10. Problemet är också att jag valde en "finare" modell, dvs i7 med 16gb ram och inte den vanliga. Då kan man inte lämna tillbaka den :-(
 11. Tack, Ja det ligger nog något i artikeln. Får hoppas på bättring.
 12. Hej, Jag fick min nya MBP med Touch Bar för ca 3 veckor sedan och märkte direkt att batterikapaciteten var knasig. Googlade omkring och såg att det verkar vara väldigt utbrett för användarna, och Consumer Reports har tom dömt ut datorn och kan inte rekommendera den pga batterikapaciteten. Hur ser era upplevelser ut? Jag får ut ca 6 - 7 tim vid vanligt surfande med tre tabbar öppna i Safari. Tanken var att pensionera min MBP 2013 och låta den nya följa med ut på fältet - fast nu vet jag inte längre... Läste att Apple har en sk "julretur-policy" som sträcker sig lite längre, för att sedan läsa att den enbart gäller helt standardiserade produkter - min MBP är tyvärr (i detta fallet) i7 med 16gb och kostade nästan 27,000:- Så man kan känna sig lite blåst. Jag har haft många Macar genom åren och batterikapaciteten har ALLTiD varit väldigt bra. Trodde ju aldrig denna nya skulle vara så kass i detta avseende, då hade jag köpt något annat. Jag känner tyvärr att Apple blir mer och mer skärmade ifrån verkligheten, lyssnar inte på kundernas önskemål, absolut inte på PRO-användarna. Antingen så får Apple verkligen leverera PRO eller lägga ner "PRO-avdelningen" Några genvägar och hastprodukter funkar inte! Besviken!
 13. Snart varje vecka. Börjar påminna om ett annat företag som börjar på M
 14. Så fascinerande! Låt oss köra Mac OS i den, så blir det intressant! Annars meningslöst.
 15. Inte konstigt alls, Apple har "somnat in" och blivit för bekväma - folk tröttnar.
×
×
 • Skapa nytt...