Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

adad

Medlem
 • Antal inlägg

  96
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

5 Neutralt

Om adad

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

829 profilvisningar
 1. Ett litet tillägg. Ska inte spara något från den, utan bara radera allt gammalt innehåll från och starta om från början .
 2. Har nu överfört bilderna från hustruns gamla Ipad till hennes nya som jag fått överta. Min fråga är vad händer vid NOLLSTÄLLNING av den? Finns fortfarande operativsystemet kvar så att den fungerar som den var vid hennes inköp ? Vill ha bort all information dom hon har på den och starta upp med endast mina funktioner som ex.vis mail m.m. Jag förstår att jag får hämta hem nya appar. Till sist, frigör man minne då också då den är ganska FULL nu.
 3. Önskar nollställa hennes IPAD till. Alternativen är på Allmänt 1. Nollställ alla inställningar 2. Radera allt innehåll och inställningar Finns det risk att man tar bort allt, även operativsystemet ? Vill bara nollställa den från hustruns appar som mail m.m.
 4. Tack Pocahontas för ditt svar. Du är alltid lika tillmötesgående med att hjälpa till med våra frågor.
 5. Har en äldre Ipad som jag vill överföra bilderna till den nya. Kan detta göras med kabel eller på ett annat sätt. Bilderna som fanns på Iphonen fanns där rätt som det var. Nu vill hustrun ha bilderna på hennes nya överförda. Kan naturligtvis skicka dem som mail också.
 6. Tänker köpa en av ovanstående modeller . Vad är skillnaden på dem förutom priset. 2018 års modell är 4486 kr och för 2019 är 5490 kr. Ska bara ha den till normalt surfande. Tydligen samma processor i båda. men grafik kortet skulle vara en uppdaterad version i 2019 modell. Sedan finns tydligen testversion av Office installerat. Hur tar man bort detta enklast då vi knappast kommer att använda det på PADDAN, utan vi arbetar med dessa program på DATORN !
 7. Hustrun har en I-Pad som är nu sju år gammal. Problemet är att minnet håller på att ta slut. Hur rensar man det på ett effektivt sätt förutom att hon tar bort bilder, filmer m.m. ? Fungera CCleaner på i-padarna ? Eller finns det ett sätt att återställa den till ursprungs inställningen ? Annars så fungerar den utmärkt efter alla dessa år.
 8. Hade tänkt skänka den till en liten flicka som ska använda den till sina skolarbeten.
 9. Är det möjligt att installera Windows XP på en sådan dator ?
 10. adad

  Sökmotor !

  Använder ni er av sökmotorn, samt vad är er erfarenhet ?
 11. Om hen kör via VPN så borde det fungera ändå trots att hen är utspärrad. Eller har jag fel ?
 12. Vi har fibernät med hastigheten 100/10 Mbit/sek. När jag testar med Bredbandskollen så blir hastigheten in med Safari eller Firefox 94-101 Mbit/sek och 9-9,5 ut. Med TOR blir hastigheten blygsamma 2,5-10 Mbit/sek och ut lite lägre. Vidare så är vi väldigt nöjda med vår leverantör av internet. Har haft det i några år och bara haft avbrott en gång, och då var det inte deras fel ,utan halva Sverige låg nere några timmar.
 13. Fungera även TOR webbläsare på samma sätt att man kan se ex.vis SVTPLAY utomlands ?
 14. Har någon erfarenhet av https://mullvad.net/sv/ ?
×
×
 • Skapa nytt...