Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

adad

Medlem
 • Antal inlägg

  73
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

4 Neutralt

Om adad

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

594 profilvisningar
 1. adad

  Låsa upp IPHONE

  Ägare till en äldre IPHONE som är låst till TELIA. Finns det något enkelt sätt att ta bort denna låsning så jag kan använda mig av ex.vis Telenor ?
 2. Använder själv Firefox men funderar att övergå till Tor. Skriv gärna några rader om er erfarenhet om den webbläsare ni använder samt berätta gärna lite om för och nackdelar .
 3. https://www.nyteknik.se/digitalisering/apple-vill-flytta-produktion-fran-kina-6962637?source=carma&utm_custom[cm]=302894900,33270&=
 4. Har någon ett bra tips? Kan detta fungera -----https://www.macguiden.net/artiklar/klona-din-harddisk-med-skivverktyg/- Eller måste man inköpa special program ?
 5. adad

  Uppdatera SAFARI

  Tack för svaren .( Fungerar med Chrome.)
 6. adad

  Uppdatera SAFARI

  Hustrun har en äldre (5-6 år gammal I-Pad) som inte går att uppdatera till senaste Safari. Detta är ett måste då banken kräver en senare version än den som är installerad från början. Önskvärt vore att få lite tips om detta.
 7. Är det möjligt att kopiera över "hela" operativsystemet till extern hårddisk ? Vill ha det som en backup om nuvarande hårddisk skulle upphöra att fungera och köra från den. Min fundering är att det kanske inte är möjlig då man använder sig av operativsystemet när överföringen sker. Tacksam för svar.
 8. https://www.ebay.com/itm/Sleek-BLUE-128GB-BRAND-NEW-USB-2-0-Thumb-Pen-Flash-Drive-Memory-Stick-Storage/281834099438?_trkparms=%26rpp_cid%3D5accde710f1f652b8c396ad3%26rpp_icid%3D5accc254335ec57c190d74e3
 9. Får även besked att det inte går att uppdatera Safari på denna Macbook. Verkar inte finnas någon möjlighet att hämta hem Firefox eller någon annan webbläsare istället. Vad göra ?? Är nästa fas "SOPTIPPEN" ?
 10. Får beskedet när jag ska öppna ev.vis minasidor.a3.se med flera att Safari inte kan upprätta säker förbindelse till servern. Detta gäller de flesta server sidor. Det gäller en äldre Macbook med Safari Version 4.1.3
 11. Hade tidigare OSx Yosemi installerat på min dator. Vid avstängning tog det ungefär 90 sekunder tills den var helt avstängd. Efter uppdatering till mac OS High Sierra blev avstängningstiden 3-7 sekunder. Har alltid varit av den uppfattningen att det var beroende att där sitter en SSD hårddisk, men det verkar att det har vara det nya operativsystemet mjukvara som är bättre på den punkten. Det var inte tidigare inte något stort problem , men man undrar vad som skiljer de olika operativsystemen ? Någon som vet ?????
 12. Är ansluten till A3 internet leverantör. Där ingår även VPN gratis Även A3 ID-bevakning. Hur säkert det är vet jag inte, men dessa funktioner ingår.
 13. adad

  Apple Airport express

  Var kan jag finna manualer till Apple Airport express ? Kan den användas till andra TV än Apple TV. Exempelvis till Samsung smart TV ?
 14. Ja, även du Raphael ska ha ett TACK
 15. Tack Telly82 för dit snabba svar.
×
×
 • Skapa nytt...